2777
2789
عنوان

گرفتن گواهی بکارت قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 6602 بازدید | 232 پست
خب عزیزم منم دارم در مورد طلاق صحبت میکنم... من زمان ازدواج کسی ازم گواهی نخواست،خودم رفتم(دلایل ...

پا فشاری من برای اون دست از خانماییه که مثل استارتر زورکی بردنشون و اینجور کل روح و روان آدم در هم خورد میشه 

وگرنه شما که خودتون خواستین بحثش جداست

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
درسته ممکنه طلاق بگیرن ولی هیچ مرد متشخص و غیرتمندی بعد طلاق به خانمش تهمت ه.ر.ز.ه بودن نمیزنه که بخ ...

عزیزم شما تا حالا چند تا طلاق دیدید که در صلح انجام بشه؟؟؟

من بیشتر از سی مورد طلاق تو اطرافیان دیدم که فقط دو تاشون مثل آدمای متمدن کارشونو تموم کردن در حالی که اکثرا تحصیل کرده، با اخلاق بودن و پرستیژ اجتماعی بالایی داشتن

کسی هست که برای فرار از مهریه میلیاردی همسرش به توصیه وکیل این کارو کرد!!!!البته که من معتقدم خدا جای حق نشسته و این مارا به سرانجام نمی‌رسه ولی متاسفانه مسیله اینه که این آدما پیدا میشن

این که شما نمی‌خواهید حرف منو قبول کنید یه مسیله دیگست...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پا فشاری من برای اون دست از خانماییه که مثل استارتر زورکی بردنشون و اینجور کل روح و روان آدم در هم خ ...

سال عضویت و تعداد کامنتامو نگاه کنید... من آدمی نیستم که رو حرفم پافشاری کنم تا کسی رو قانع کنم🌸🌸

الان هم اگر تو این تاپیک وارد شدم برای اینه که این دیدگاه صفر و صدی رو به قضیه معاینه بکارت قبول ندارم

کاش بجای این همه موج منفی نسبت به این قضیه، بی طرفانه در موردش فکر کنیم، مزایا و معایبشو بسنجیم و نهایتا تصمیم بگیرم «کار درست برای ما» چیه؟؟؟

یادمون نره اینجا پر از دخترای نوجوون و جوونی هست که شرایط خونوادگی و محیط زندگیشون با ما فرق داره، به تصمیم احساسی نسنجیده(که شاید عامل تخریکش ما باشیم) از سمت چنین دختری می‌تونه به طرز عجیبی زندگیشون تحت تاثیر بذاره... 

من دلم برای دختری که به هر دلیلی قربانی میشه میسوزه‌‌‌...🌸🌸🌸

چه معاینه اجباری، چه مقاومت بی منطق در برابر معاینه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
مادرشوهر منم قبل عقد زنگ زد گفت ببریم دکتر منم مخالفت کردم ولی مامانم و دخترخالم گفتن برو اونوقت فکر ...

مادرشوهر منم همینکارو کرد با اینکه شوهرم مخالف این قضیه بود ولی بخاطر اینکه مادرش فردا برام حرف و حدیثی درست نکنه رفتم.

ولی الان یه ماهه کارم گریه هست و از مادرشوهرم به شدت متنفررر شدم حتی از شوهرمم عصبانیم با اینکه تقصیر اون نبود

شما چجوری با این مسئله کنار اومدی؟

مادرشوهر منم همینکارو کرد با اینکه شوهرم مخالف این قضیه بود ولی بخاطر اینکه مادرش فردا برام حرف و حد ...

همسر من مخالف نبود 

منم متنفر شدم ازش حتی با همسرم در موردش بعدا بحث کردیم 

تا الان که 6 سال میگذره ولی نمیتونم فراموش کنم

خیلی بی تجربه بودم هم خودم هم خانوادم خواهر ندارم خیلی ناشیگری کردیم خیلییییییی تو خیلی چیزا

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
از شوهرت عصبانی نیستی؟

چرا همون اول بحث کردم ولی دیدم حرفای خوب نمیشنوم دیگه کش ندادم

چون ما سنتی ازدواج کردیم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏