2777
2789
عنوان

گرفتن گواهی بکارت قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 6603 بازدید | 232 پست
فکر کن چه مرد بی غیرتی میتونه باشه ک بیاد دستمالو نشون بده بگه من زنمو آرههه.. واقعن همچین مردی حذا ...

کجای کاری ۷ سال پیش ی نفر برای گرفتن دستمال پشت در وایمستاد

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
دقیقنننن این یجور تهمته اصلن معنیش اینع ک من نمیدونم تو دختر خوبیی هستی یا ببخشید ولی هررروز با یکی ...

دقیییقا

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهین نیست از نطر شما ؟؟

خب پستای بعدم روبخونید متوجه میشد،ولی اگه دوست نداشت چراااازدواج کرد باکسی درسطح خانوادش ازدواج میکرد طرف میگه ما رسم جهیزیه دادن نداریم داماد خواست قبول میکنه نخواست نمیکنه حالا ایشونم دوست نداشت نمیرفت بعد چهارسال مرور خاطراتی ک خوشایند نیست الکیه فقط جنجال ب پا میشه

.
منم زنجانیم ولی تا ۵ سال پیش بود این رسم

اره دوستای منم همون موقع ها بودن اخرین نفر هم ۵سال پیش تو فامیلمون عقد کرد پس الان دیگه نیست خدا خیرت بده این خانوما کم مونده منو بزنن شما بگین من دروغ نمیگم.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
منم زنجانیم ولی تا ۵ سال پیش بود این رسم

پس الان دیگه نیست خدا خیرت بده این خانوما کم مونده منو بزنن شما بگین من دروغ نمیگم.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
همون عقاید جامعه رو میگم دیگه وقتی قانون یه مملکت این باشه قبل عقد دخترو میبرن معاینه زن یا دختر بود ...

منطق من برای گرفتن گواهی معتبر این بود: همیشه همه چیز گل و بلبل نیست، اگر با همسرم به مشکل خوردم و ایشون ادعاهای عجیب و غریب کرد، من چه راهی برای دفاع از خودم دارم؟؟؟؟

اون موقع با تمام سختی‌ها، خودم رفتم برای گواهی... الان یه پزشک متخصص می‌تونه شاهد من باشه🌸🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بعد چهارسال تازه یادت افتاد نی نی سایتیا بی سازنده رقاص هستن نمیخواد این چیزا بگید ک همشون دوباره رو ...

عزیزم با تمام اخترامی ک قاعلم براتون ولی شاید شما خودتون رو در حد جنس دست دو میدونین که باید تست بشین ولی خیلیا اینجوری نیستن

مردی ک گواهی بخواد یعنی غیرمستقیم داره میگ من شک دارم ک دختر خوبی هستی یا هرشب با یکی

من وقتی بخوام ازدواج کنم انتظار دارم طرف به اصالت و شان و شخصیت خانوادم نگاه کنه،به خودم نه اینقدر سطحی بین و کوته فکر باشه ک منو با کالا یکسان بدونه ک قبل خرید بخواد تستم کنه

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
من صرفا بخاطر جنبه قانونی مسیله رفتم برای معاینه و به شدت راضی هستم🌸🌸

😐😐😐 تا وقتی باشن زنایی که میرن زیر بار این کار به هر دلیلی جامعه عوض نمیشه و همینطور باقی میمونه!

منطق من برای گرفتن گواهی معتبر این بود: همیشه همه چیز گل و بلبل نیست، اگر با همسرم به مشکل خوردم و ا ...

ببخشید ولی مردی ک به زنش همچین تهمتی بزنه،مرده زنذگیه دیگ؟جای اثبات باید طلاق گرفت فقط کسی ک بع ناموسش رحم نکنه معلومه چیه

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..