2777
2789
عنوان

خواهشا خانماي كه ازدواج كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش نميدونه پريودم معذرت ميخام امشب احتمال ٩٩ درصد مياد خونمون مامانمو اينام نيستن مشروب ميخوره&nb ...

خب خوبه به شرطی که روی لباس زیرت خون نباشه وقتی درش میاره چون اونجوری میفهمه پریودی

ولی در کل آره خوبه اگر مست باشه بهتر میتونی کنترلش کنی 

من یک آنتی ناتالیسم هستم
عزیزم خیلیا خونریزی ندارن واسه اولین رابطه آره تو پریودی هم میتونی پوشش بدی البته اگر طرف بدش نیاد& ...

عزيزم تنها نشونه بكارت خون هست؟؟؟

يعني مردا لايه اي چيزي حس نميكنن تو اولين رابطه؟

بعضی ها تو اولین رابطه خونریزی ندارن منم یکی شون بودم،با اینکه قبلش با هیچکی نبودم اگه به شوهرت می ...

نگفتم احمقي كردم 

الانم ديگه ديره 

فقط اين فكر زد به سرم 

شما ميدوني مردا تو اولين رابطه لايه اي چيزي حس ميكنن؟ يا فقط خون نشونه بكارته؟

عزيزم تنها نشونه بكارت خون هست؟؟؟ يعني مردا لايه اي چيزي حس نميكنن تو اولين رابطه؟

اگر مست باشه زیاد نمیفهمه 

سعی کن زیاد تو خماری بزاریش تا خیلی شهوتی بشه و دقت نکنه 

آره بعضیا حس میکنن پرده رو 

من یک آنتی ناتالیسم هستم
عزيزم تنها نشونه بكارت خون هست؟؟؟ يعني مردا لايه اي چيزي حس نميكنن تو اولين رابطه؟

چرا بلاخره یه حالت سفتی هم هست که اولش داری یعنی قبل زدن پرده 

حالا اگه پریود باشی این حالته رو خوده واژنت داره...سعی کن زیاد تحریک نشی که واژنت خشک باشه ..بنظر بیاد که دخول صورت نمیگیره..که فک کنه پرده هست