2777
2789
عنوان

خواهشا خانماي كه ازدواج كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 149 پست
صيغه محرميت خونده شده بينمون

چرا می خوای رابطه داشته باشی خب با صیغه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد بد تَر ميشه روش بيشتر باز ميشه  اي خدا

بزار یچیز بگم بهت تو الان فقط خودت داری خودتو عذاب میدی بخاطر اتفاقی ک قبلا برات افتاده الان اکثر ادما میدونن ک بکارت مدلای مختلفی داره و حتما نباید خون بیادشاید نامزدتم اینو بدونه و اصن براش انقد ک تو سخت گرفتی مهم نباشه این قضیه خودم اصن خون نیومد ولی درد داشت شوهرم اصن بروی خودشم نیاورد الان با این فضای مجازی ک همه چیم توش هس سطح اطلاعات ادما بالا رفته دیگه مث دوران جاهلیت نیس ک مهم اینه ک تو ادم سالمی بودی اون قضیم یه اتفاق بوده دست خودتم نبوده ک

به نطر من مرد ایرانی بالاخره یک روز سرکوفت میزنه بهتره ادم جلوی شک و شبه ها رو بگیره من که رفتم ترمیم کردم که یک عمر خودمو نجات بدم   سه چهار از دوستامم همین کارو کردن  شب ازدواجم خون دیدن تمااااام شد به ترسش نمی ارزه  مثلا برو پیش یک دکتر حرفه ای مثل دکتر رفایی ترمیم کن راحت بشو شماره تماسش ۰۹۱۲۱۹۳۱۱۵۳ مطبش تهرانه کارشم عالیه رد خور نداره هم خون میاد هم تنگی کامل داره

به نطر من مرد ایرانی بالاخره یک روز سرکوفت میزنه بهتره ادم جلوی شک و شبه ها رو بگیره من که رفتم ترمی ...

من خودم پیش رفایی عمل کردم. واقعا کار دکتر رفایی عالیه.   ترمیم بکارت رو دستش نیست