فاطيجون مدیر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 281 عنوان خواهشا خانماي كه ازدواج كردن بيان | مشاهده متن کامل بحث + 4596 بازدید | 149 پست خانما لطفا قضاوت نكنين يه سوالكسي كه پرده نداره روز اول پريودي ميتونه رابطه داشته باشه و خون قاعدگي جاي خون بكارت رو بگيره؟؟؟قضاوت نكنين دوستان من تو نيني سايت قبلا هم گفتم با تحاوز پردمو از دست دادم 1400/03/20 | 14:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
modi_banoo عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 810 نگفتم احمقي كردم الانم ديگه ديره فقط اين فكر زد به سرم شما ميدوني مردا تو اولين ... فک نکنم چیزی حس کنن الهی و ربی من لی غیرک❤️
روغن_استخودوس عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2319 چشم برام دعا كن چیزی نمیشه فقط ریلکس باش تا تابلو نکنی من یک آنتی ناتالیسم هستم
فاطيجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 281 چرا بلاخره یه حالت سفتی هم هست که اولش داری یعنی قبل زدن پرده حالا اگه پریود باشی این حالته ر ... باشه مرسي كه جواب دادي بدون سرزنشراستش خودم فكر كردم از تامپون استفاده كنم بعد اخر كار برم دسشويي بيرون بيارم برم كنارش و كارشو بكنه قطعا خوني ميشه التش
فاطيجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 281 چیزی نمیشه فقط ریلکس باش تا تابلو نکنی باشه خودم فكر كردم تامپون بذارم برم يكم كنارش اخرش كه خيلي تحريك شد برم دسشويي بردارم و بخابم كنارش قطعا خوني ميشه التش؟؟؟؟
maman_aseman عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 2966 چشم برام دعا كن یکم ناز کن و ادا بیا که مثلا میترسی و سختته چون اولین باره ته ....سعی کن پاهاتو سفت بگیری که سخت داخل بره انگار که داره پرده زده میشه...راجب دردش هم حتما حواستو جمع کن که یه جوری تابلو رفتار نکنی
فاطيجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 281 یکم ناز کن و ادا بیا که مثلا میترسی و سختته چون اولین باره ته ....سعی کن پاهاتو سفت بگیری که سخت داخ ... ادا در بيارم كه خيلي درد داشتم ؟؟؟راستش بار اولم چون تجاوز زوري بود خيلي درد داشتم نميتونسم راه برم اصلا فوري خون ميومدواسه همين نميدونم
محیاااا عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 1640 منم تا چند روز بعد از اردواجم خونریزی داشتم رفتم دکتر گفت طبیعیه البته در حد کم و لکه
maman_aseman عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 2966 باشه خودم فكر كردم تامپون بذارم برم يكم كنارش اخرش كه خيلي تحريك شد برم دسشويي بردارم و بخابم ... اره خیالت راحت خونی میشه ....فقط یکم سردی بخور که خون ریزیت تا شب خیلی زیاد نباشه که قبل دخول یهو خون بیاد تابلو بشه ....اگه هم دیدی داره خون میاد قبل دخول یا چیزی استرس نگیر بگو یهویی پریود شدی...
روغن_استخودوس عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2319 باشه خودم فكر كردم تامپون بذارم برم يكم كنارش اخرش كه خيلي تحريك شد برم دسشويي بردارم و بخابم ... آره میشه من یک آنتی ناتالیسم هستم
فاطيجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 281 اره خیالت راحت خونی میشه ....فقط یکم سردی بخور که خون ریزیت تا شب خیلی زیاد نباشه که قبل دخول یهو خو ... واي باشه ممنون سردي چيا هست ؟؟؟چون مامانم نيست نميدونمتامپون بذارم كه خون پس نميده بخاد بفهمه
maman_aseman عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 2966 ادا در بيارم كه خيلي درد داشتم ؟؟؟ راستش بار اولم چون تجاوز زوري بود خيلي درد داشتم نميتونسم راه بر ... ببین یه جوری قیافتو بکن که انگار درد داری...مثه وقتی که دستت میخواد بریده بشه ...اینم مثه همونه قراره یه چیزی بریده پش پس باید یکم درد داشته باشی
محیاااا عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 1640 نه دیگه خیلیمفک کنم هرچی خودتو سفت بگیری دردش بیشترهحالا از کجا میدونی میخواد رابطه کامل باهات داشته باشه؟اونم تو نامزدی
فاطيجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 281 خب خوبه به شرطی که روی لباس زیرت خون نباشه وقتی درش میاره چون اونجوری میفهمه پریودی ولی در کل آره خ ... تامپون ميذارم كه خون پس نده
maman_aseman عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 2966 بلافاصله هم بلند نشو ....بعدشم بگو زیردلت و کمرت دردمیکنه