2777
2789

عزیزای دل من فردا میخوام برم جایی  تا اخر هفته اما استرس دارم میخوام بدونم اون جوری که میخوام پیش میره یانه حستون چی میگه یا اگه کسی فال یاتک نیت بلده میشه برام بگیره ممنونتون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادموافق میلت پیش نمیره 

میانه است

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
من حس ششم دارم ولی دیگه نمیگم 

من چندوقت دیگه حاجت روامیشم فقط همین ی سوال

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
من بهت چند بار پیام دادم نگفتی میشه اینبار بگی لطفا؟ منم دارم برای تو میگم☹ دوستم داره؟ حالم ک ...

باشه توام برا من بگو  دوستت داره به هدفت میرسی حمایت خانوادتم خیلی مهمه برات