2777
2789
عنوان

این ساک حاملگیه دفع شده ؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11843 بازدید | 99 پست
برا من فقط تهوع بود و کمردرد تا دوهفته ادامه داشت

وای بازم تهوع 😢😢😢😢 من چیکار کنم یه هفته م با تهوع و درد و اسهال گذشت و استفراق

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
وای بازم تهوع 😢😢😢😢 من چیکار کنم یه هفته م با تهوع و درد و اسهال گذشت و استفراق

اونقدری نبود که اذیت بشم 

من بیشتر کمر درد اذیتم کرد

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقتته ؟گلم همه چی بخور زیاده روی نکن اما گرمیحات نخور از زعفران دارچین زرشک اب هویج توت فرنگی هم ...

دستت دردنکنه اما کلا حالم بده ۷ هفتمه هیچی نمیتونم لب بزنم هیجی

خواهش میکنم عزیزدلم . شما ببخشید من حالتون رو بد کردم 🌹💟

خواهش فدات انشاالله ک بهمین زودی دامنت سبز بشه و یه نی نی نازو صحیح و سالم بدنیا بیاری🤲♥️ هرچی خیره برات پیش بیاد گلم

اونقدری نبود که اذیت بشم  من بیشتر کمر درد اذیتم کرد

اره امروز منم تهوع گرفتم . چرا اسهالم با هیچی خوب نمیشه 😢😢😢😢😢

خدا حفظش کنه براتون گلم و به سلامت فارغ بشید . تو مرحله ی ویاری گلم طبیعیه روزی سه لیوان شیر بخور حتما . به زور بخور کوچولوی نازت خدایی نکرده ضعیف نشه

دردام خیلی شدیده مردنم رو از خدا خواستم الان دارم با درد مینویسم 😢 پس هنوز دفع نشده ؟ از دیروز خونر ...

ببین فقط دراز نکش گرمی بخور تا میتونی کیلو کیلو زعفران و اویشن دم کن خالصشو بخور بزار بقایا نمونه دفع بشه و اینکه اگر درد داذی مسکن بخور ارومت کنه ولی تا وقتی کامل دفع نشده دردت برا همونه عکستم لخته خونه چیزه خاصی نیس

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
خواهش فدات انشاالله ک بهمین زودی دامنت سبز بشه و یه نی نی نازو صحیح و سالم بدنیا بیاری🤲♥️ هرچی خیره ...

فدات گلم . ان شاالله قسمت همه ی منتظرا 💟🌹

عه منم ۷ هفته و دو روزمه حالم خوبه اصن تهوع و درد هیچی ندارم شنبه هم برای قلبش رفتم گفتن سالمه و تشکیل شده 😍 

برای چی اونقد من حالم خوبه 😐😕 هرکیو میپرسم تهوع داره 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
ببین فقط دراز نکش گرمی بخور تا میتونی کیلو کیلو زعفران و اویشن دم کن خالصشو بخور بزار بقایا نمونه دف ...

به خدا هشت روزه همش گرمی میخورم زعفران دم کرده و نبات میخورم .. دیروز رفتم دکتر عکس رو نشونش دادم گفت ساکه دفع شده و سنو برام انجام داد گفت دفع شده نمونده بقایا مونده باز قرص نوشته مصرف کنم که دیگه بقایا هم نمونه مرسی از راهنماییت مهربونم

عه منم ۷ هفته و دو روزمه حالم خوبه اصن تهوع و درد هیچی ندارم شنبه هم برای قلبش رفتم گفتن سالمه و تشک ...

خدا حفظش کنه برات گلم سالم به دنیاش بیاری ان شاالله.گلم بارداری هرکسی با کس دیگه ای فرق میکنه معمولا میگن اونایی که خیلی حالشون خوبه تو بارداری دختره جنسیتش چقد من دلم دختر میخواد اما از بس درد کشیدم تا سال دیگه نمیزارم باردار بشم خیلی عذاب کشیدم این مدت 

به خدا هشت روزه همش گرمی میخورم زعفران دم کرده و نبات میخورم .. دیروز رفتم دکتر عکس رو نشونش دادم گف ...

ادامه بده ب گرمیجات بزار رحمت بعده دفع گرم بشه و بدونه عفونت 

انشالله هیچ وقت تجربه نکنی منم پارسال دوقلوهامو ۴ صبح ب طرز وحشتناکی از دست دادم دستو پام خونی شده بود حالم خیلی حاله وحشتناکی بود ادم فقط باید تجربه کنه همدردشو درک کنه دردش خیلی بد دردیه انشالله بعده ی مدت استراحت و قرص اهن بازم اقدام کن موفق باشی

خدا حفظش کنه برات گلم سالم به دنیاش بیاری ان شاالله.گلم بارداری هرکسی با کس دیگه ای فرق میکنه معمولا ...

قربانت 

اتفاقن حالا من برعکس شنیدم پسر دار بشی حالت خوبه دختر تهوعه زیاده اما انگار ب جنسیت ربط نداره چون یکی دختر داره و خوبه یکی پسر داره و خوبه