2777
2789
عنوان

این ساک حاملگیه دفع شده ؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11843 بازدید | 99 پست
ادامه بده ب گرمیجات بزار رحمت بعده دفع گرم بشه و بدونه عفونت  انشالله هیچ وقت تجربه نکنی منم پ ...

چشم گلم . آخی چقد ناراحت شدم 😢😢😢😢 چقدر برات سخت بوده گلم خیلی ناراحت شدم به خدا . اخ گفتی بد دردیه به خدا اره به خدا فقط اونایی که تجربشو دارن این دردا رو میفهمن و همدردی میکنن قرص اهن میخورم استراحتم میکنم اما به خدا حال روحیم بدتر از جسمیمه خیلی میترسم دوباره حاملگیم پوچ باشه 😢😢😢😢😢

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
قربانت  اتفاقن حالا من برعکس شنیدم پسر دار بشی حالت خوبه دختر تهوعه زیاده اما انگار ب جنسیت رب ...

والله من خواهرم سر دو تا دخترش حالش خوب بود زن داداشمم سر پسرش خیلی بدحال. اره گلم حق بل توئه حاملگی هر کس فرق میکنه با اون یکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حاملگی پوچ خیلی شایع و طبیعیه تقریبا دو تا سه پریود بعد میتونی باردارشی و اصلا حاملگی بعدی ربطی به بارداری قبلی نداره که استرس داشته باشی. فقط به صورت کاملا اصولی و با کورتاز سقط کن و اینکه خودت رو به شدت تقویت کن. به زودی باردار میشی.

خوب کاری کرده الان من یه چیزهایی ازم دفع میشه نمی‌فهمم ساک هستن یا نه، با این تاپیک ها متوجه میشم یه ...

منم اون موقع که سقط داشتم همش دنبال این بودم تو نت ببینم چیه ولی خیلی ها اذیت میشن با دیدنش

عزیزم حاملگی پوچ خیلی شایع و طبیعیه تقریبا دو تا سه پریود بعد میتونی باردارشی و اصلا حاملگی بعدی ربط ...

عزیزم تایپکم برای خیلی وقت پیشه الان پسرم یک سال و نیمشه یک سال بعدش اقدام کردم و باردار شدم که باز گفتن پوچه و سقط نکردم صبر کردم حاصلش شد عکس پروفایلم😍😍😍 مرسی بابت نظرت گلم