2777
2789
عنوان

این ساک حاملگیه دفع شده ؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11848 بازدید | 99 پست
حالم بهم‌ خورد😩🤦‍♀️🤮

عزیزم من کنارش + عکس نوشتم میتونستید نیاید واقعا خیلی ادما بی رحم شدن ان شاالله هیچوقت این درد شدید رو تجربه نکنید دکترم تعطیل بود کمک خواستم یه کم لطفا درک کنید 😢 خیلی ناراحت شدم

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بزرگ هم هست  نمدونم والا عزیزم انشالا بلا دور باشه ازتون

فدات مهربونم خیلی دارم درد میکشم نمیدونم چیکار کنم بیمارستان اینجا امکانات نداره دکتر هم که خورده به تعطیلی تا سه شنبه نیستن چیکار کنم😢

واقعا اینا چیه میذارین    

عزیزم من که نوشتم +عکس میتونستی نیای خط به خط این تایپک رو با درد نوشتم یک هفته ست من دارم درد میکشم دکتر رفتنم خورده به تعطیلی تا سه شنبه نیستن بیمارستان اینجا هم امکانات نداره خواستم کمک بگیرم برای تسکین دردام الاهی که هیچوقت همچین دردی رو دشمنم تجربه نکنه و همچین اتفاقی براتون پیش نیاد یه کم خوبه  آدم مهربونی و درک و دل و رحم داشته باشه و احساسات مردم رو جریحه دار نکنه تایپک رو گذاشتم از اونایی که رحم و مهربونی تو وجودشونه کمک بخوام نه ادامای سنگدلی نثل شما که نمیدونن چیزی که مینویسن چقدر میتونه آدم رو ناراحت کنه میدونم چیزی نگفتین فقط گفتین ابنا چیه میزارین قشنگ معلومه حالت به هم خورده ولی من + عکس رو برای همین نوشته بودم این دیگه تقصیر من نیست خودت تایپکمو باز کردی 

حالم بد شد 😐😐😐😐😐

من کنارش نوشتم + عکس برای اینکه حالتون بد نشه میتونستید نیاید خیلی متاسف شدم از این که میبینم چقدر ادما میتونن سنگدل باشن همچین مواقعی ادما به همدردی نیاز دارن نه شنیدن این حرفا تایپک رو گذاشتم چند تا ادم مهربون و خوش قلب کمکم کنن چون دکتر رفتنم خورده به تعطیلی بیمارستان اینجا هم امکانات نداره اونشب رفتم واسه هفت پشتم توبه کردم الاهی هیچوقت همچین بلایی فقط سرتون نیاد تروخدا کم سنگدل باشید یه کم مهربونی یاد بگیرید دل آدما رو نشکنید 😢

خدا کمکت کنه عزیزم قوی باش

فدات مهربونم نمیتونم خیلی ضعیف شدم دارم از درد میمیرم چیکار کنم بیوفته گفتن دهانه ی رحمت باز نشده دکترت باید برات سقط کنه دکترم تعطیله تا سه شنبه منم دارم از درد میمیرم 😢

معمولا بعد دفل اروم میشید اینکه دردا هنوز ادامه داره خطرناکه

دردام خیلی شدیده مردنم رو از خدا خواستم الان دارم با درد مینویسم 😢 پس هنوز دفع نشده ؟ از دیروز خونریزی هم ندارم 

ای وای😭😭😭😭😭😭😭 وای ایشالا خوب شی ایشالا زود زود سرپاشی منم دارم میمیرم والا 

فدات بشم مهربونم تروخدا برام دعا کنید یا بمیرم یا این دردم تموم بشه😢 شما چرا گلم خدا نکنه فدات شم چی شده 😢😢😢😢

از نظر زیستی جالب. و چندش بود ندیده بود     انشالله زود خوب خوب بشی ☺💗

خیلی ممنوم گلم  ان شاالله💟 .شرمنده عزیزم 💟🌸🌹

بنده خدا کمک خواسته این چرتا جیه تحویلش میدی...برید بیرون حالتون بهم میخوره😡

خیلی ممنونم مهربونم که در نبود من ازم دفاع کردید . متاسفانه خدا دل همچین آدمایی رو از سنگ درست کرده و دل شما عزیزان رو از مهربونی ان شاالله هیچکس همچین بلایی سرش نیاد تا برای تسکین دردش بیاد نی نی سایت قربون لطف و محبتت برم🌸🌹💟

ارام باش، ادم زنده وکیل وصی نمیخاد

این مشکل میتونه برای هرکسی پیش بیاد این دردایی رو که دارم میکشم فقط اونایی که متاسفانه تجربشو داشتن درکم میکنن ان شاالله هیچوقت این دردایی که من میکشم رو تجربه نکنی که برای تسکین دردات به همدردی کاربران نی نی سایت احتیاج پیدا کنی که یکی مثل خودت سنگدل بیاد و به جای دلگرمی دادن بهت ناراحتت کنه . خدا یه کم دل و مهربونی از اون خانم مهربون رو به شما بده