2777
2789

سال پنجمم ترم ده هستم 

اولش خیلی با علاقه شروع کردم رتبم شد ۶۰۰ یکی از دانشگاهای تهران ولی بعد سختی درس ها خیلی بهم فشار اورد یه مریضی گرفتم ک هنوزم براش دارو مصرف میکنم از بعد اون مریضی که یکسال مرخصی گرفتم نتونستم درس بخونم مثل قبل معدلم افت کرد میخوندم نتیجه نمیگرفتم که دیگه کلا گذاشتم کنار شاید بگم الان یک سالو نیمه ک اونطوری که باید درس نمیخونم و فقط پاس میکنم اطلاعاتم خیلی پایین سوادم خیلی کم و فقط دو سال تا پایان عمومی مونده و من وضعیت درسیم افتضاحه افتضاح هست 

در حد یه سهمیه ای شدم انگار …

از طرفی روحیم داغونه و نمیدونم چجوری خودم رو جمع کنم 

اوروز درمانگاه استادم سوال پرسید ازمون نتونستم جواب بدم بعد گفت به پزشکی علاقه دارم منم برا اولین بار بلند گفتم نه دیگع ندارم و بهم پیشنهاد کرد انصراف بدم 

نظر شما چیه؟ استعدادی هم ندارم که برم توی اون کار خانواده پولداری ندارم و تنها کاری که میتونستم درس بود که اونم نمیتونم علاقه ای ندارم به درس خوندن همش درس خوندن 

چیکار کنم بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم این دوسالو بخون و دکتر عمومی که شدی مطب بزن مردم در حد سرماخوردگی بیان پیشت درامد هم داری 

اگه انصراف بدی واقعا عمرت حیف شده

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

اگه میتونی تغییر رشته بده به فیزیو تراپی 

اگه نه که همینو ادامه بده

برو روانپزشک کمکت میکنه

انصراف بدی پشیمون میشی

تو وه سختیاشو گذروندی اسی حیفه 

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

با امام حسین معامله کن 

بگو واسطه بشه تو خوب خوب بشی انگیزت برگرده پر انرژی شروع به خوندن کنی 

توعم عضوش ان شالله پزشک متخصص ک شدی برای افراد نیازمند ویزیت و اینا نگیری رایگان درمانشون کنی

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️