2777
2789

و خیلی سوپ جو های منو دوست داره 

توی دوره عقد هست و من عروسی کردم 

الانم دانشگاه هست و داره میاد 

گفت پنجشنبه میام خونتون برام سوپ درست کن دلم تنگ شده برای سوپات 

منم گفتم باشه خوش اومدی 

بعد با همسرم مشورت کردیم گفتیم برای ناهار دعوتشون کنیم ناهار پنجشنبه 

اول اینو بگم که ما کلا رسم شهرمون منطقمون اینه که یه مدل غذا درست میکنیم برای مهمونی هامون 

اینو گفتم که نگید یه مدل کمه 

من می‌خوام ناهار قورمه سبزی درست کنم کنارش هم ترشی مخلوط و سالاد شیرازی و نوشابه .

و سوپ جو هم درست کنم 

میوه هم موز و سیب و خرمالو و خیار 

و شربت خاکشیر و گلاب که خیلی خوشمزه هست برای عصر.

بنظرتون خوبه ؟

و اینکه اگه جو رو از شب قبل بپزم با همون آبش بزارم یخچال، صبح زود ادامه سوپ رو درست کنم بد میشه ؟

من خونه اجاره ای هستم و گاز دو شعله ای هست نمیتونم همزمان هم قورمه بپزم هم سوپ هم برنج .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جاری های نازی

مگ نباید باهم دعوا کنید؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

چه کار خوبی آفرین😉

آره عالیه برنامه ریزیت 

جو هم خیس کن نزار یخچال بزار تو دمای بیرون خیس بخوره

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

چ جاری های نازیمگ نباید باهم دعوا کنید؟

باید چند باری رفت و آمد کنن تا دعواها شروع بشه 🤣🤣

شوخی کردم  محبت روز افروزن آرزومندم براتون

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️