2777
2789
عنوان

این ساک حاملگیه دفع شده ؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11848 بازدید | 99 پست
ان شاالله خدا بهترشو بهشون بده گلم شکر خدا دکتر باز بود سنو دادم ساک دفع شده اما بقایا مونده و قرص د ...

اها خب خدا رو شکر عزیزم انشالا روز به روز حالتون بهتر هم میشه غصه نخور 

خدایا شکرت 🙏🏻
اها خب خدا رو شکر عزیزم انشالا روز به روز حالتون بهتر هم میشه غصه نخور 

فدات مهربونم دکترم گفت کم کم خوب میشی طبیعیه این دردا

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی گلم خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه بلا به دور باشه هیچوقت ان شاالله همچین دردی نکشید . شکر خدا دکت ...

خداروشکر ایشالا اونم راحت دفع میکنی راحت میشی ایشالا این دفه ی نینی سالم و صالح خدابت بده

آره عزیزم میگذره انشالا که یه بچه سالم و صالح  خدا بهت میده گلم

فدات مهربونم . ان شاالله به امید خدا عزیزدلم 😙😙😙😙

خداروشکر ایشالا اونم راحت دفع میکنی راحت میشی ایشالا این دفه ی نینی سالم و صالح خدابت بده

فدات مهربونم . ان شاالله به امید خدا . خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه مهربونم 😙😙😙😙

عزیزم شکر خدا دکتر باز بود رفتم سنو دادم گفت ساکت دفع شده بقایا مونده قرص داد دفع کنم همون قر ...

خدا روشکر عزیزم انشاالله همیشه سلامت باشی

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
خدا روشکر عزیزم انشاالله همیشه سلامت باشی

فدات مهربونم بلخشید شما با اون قرص متیل چه عوارضی گرفتید و تا کی ادامه داشت

فدات مهربونم بلخشید شما با اون قرص متیل چه عوارضی گرفتید و تا کی ادامه داشت

برا من فقط تهوع بود و کمردرد تا دوهفته ادامه داشت

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
بنظرت چی بخورم گلم سشنبه میرم دکتر

چند وقتته ؟گلم همه چی بخور زیاده روی نکن اما گرمیحات نخور از زعفران دارچین زرشک اب هویج توت فرنگی هم خوردی کم بخور آلرژی میاره خوردی محلیشو بخور گلخانه ای ضرر داره بعضی از ماهی ها رو هم نباید بخوری فقط سالمون و قزل آلا بخور اونم زیاده روی نکن جیوه داره ماهی . آجیل اینا هم خوردی بدون نمک بخور فولیک لسید یک نیلی و ویتامین دی 1000 هر روز بخور . هر روز شش عدد بادام بخور گردو و موز بخور اینا خوبن گلم سیب هم سه وعده بخور عالیه پرتقال بخور . کاهو خوردی برگای زرد داخلشو اصلا نخور سبزاشو بخور سبزی هم بعضیاشو نباید بخوری