تصورم یچیزی در حد سریال شهرزاد بود اما با دیدن قسمت اول میگم حیف چشمام که حتی تیزر هاشو دیدم بازی های مصنوعی نکرده یه دو خط خودش خلاقیت بخرج بده طولش بده همش بدو بدو اداهای مصنوعی کارای مصنوعی هر چند فیلمی که نقش اصلیش ترلان باشه بهتر این نمیشه😐
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
من چون رمانشو دوس دارمتااخر فیلمو میبینمولی اره خیلی بهتر میتونست دربیاره فیلمو
اصلا خوب نیست که بخواد بهتر بشه شما فیلم یوسف رو ببین اینهمه کارگردان از بچگی و فوت مادر و عزیز بودنش گفت بعد رفت قسمت خوابش این فیلمه اگر بخوایم فرم این کار با اون رو در نظر بگیریم انگار کارگردان قسمت اول رفته سراغدخواب سوسف مثلا انقدر کوتاه که رمانش هست دیگه میخواستیم جزئیات ببینیم
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
بغیر ترلان باقی بازیگرهای فیلم بسیار توانا هستن داستان و رمان بامداد خمار اصلا طنز نبود این فیلم طنزه انگار خجسته داغونه اصلا نمیخوره
واقعا حیف مرجانه گلچین اسکندری و حتی بهنوش بختیاری و گلاره عباسی نو شهرزاد کجا و این بقول ترلان نَضحت اینجا کجا قبافشو کج میکنه تر زده تو کار همشون