بچه ها پدر شوهرهرم خیییلی پرررو و خودخواه هست از شوهرم پول قرص میگیره بعد از یکسال پولشو نمیده همش هم توقع داره توی این کرونا بیان خونمون ما اصلا خونشون نمیریم و اینم بگم پدرشوهرم و مادر شوهرم برای خودشون همه جا میرن میگردن سفر و مهمونی و... ولی من و شوهرم اصلا جایی نمیریم خیلی رعایت میکنیم
ما ی خونه باغ توی شمال داریم که بیشتر اونجا هستیم با شوهرم وقتی شمال هستیم خانواده شوهرم همش اونجا هستن با اینکه خودشون ویلا دارن و من با این مشکلی ندارم چون اونجا حالا فضای باز هست ولییییی جدیدا
توی تهران یکسال خانواده پدرم یکسال لطف کردن ی اپارتمان از خودشون دادن مجانی فعلا توش بمونیم یعنی توی تهران با پدرم اینا توی ی ساختمون هستیم خدا شاهده اونا خییلی مراعات میکنن فقط کلن یگبار آمدن خونه م حالا پدر شوهرم و مادر شوهرم گیر دادن که ما که خونه تهرانتون رو ندیدیم و با کمال پررویی بدون دعوت میخوان بیان خونمون رو ببین نه برای کادو و کمک خرج زندگی فقط برای فضولی ...
اینم بگم که از زمانی که ازدواج کردم دو تا خانواده قطع ارتباطن و باهم اختلاف داشتن و مسببش خانواده شوهرم بود و خانواده من و خانواده شوهرم اصلا دیگه باهم ارتباطی نداشتن حتی تلفنی با اینکه پدر من سنش بالاتر و مریض هست اونا مقصر بودن حتی ی زنگ به پدرم نمیزنن و نزدن حالا
پدر شوهر مادر شوهر توقع دارن یواشکی با کمال پررویی بیان خونه ای که مال بابام هست و ما توشیم و بابام اینا طبقه پایین ما هستن چطور ادم میتونه اینقدر وقیح باشه ؟؟؟ بگین چیکار کنم؟ اینم بگم مادر شوهرم قبلا دو طال پیش سرهیچی بهم زنگ زده بود ی بار بهم توهین شدید کرده بود که چرا دست از سر پسرم برنمیداری فقط درباغ سبزی نشون دادی و... این حرفا که که من ۶ ماه باهاش قطع ارتباط بودم و امد معذرت خواهی آشتی کردیم ولی هنوز حرفاش تکی دلم هست حالا میخواد بلند کنه بیاد خونه بابام