2777
2789

بچه ها پدر شوهرهرم خیییلی پرررو و خودخواه هست از شوهرم پول قرص میگیره بعد از یکسال پولشو نمیده همش هم توقع داره توی این کرونا بیان خونمون ما اصلا خونشون نمیریم و اینم بگم پدرشوهرم و مادر شوهرم برای خودشون همه جا میرن میگردن سفر و مهمونی و... ولی من و شوهرم اصلا جایی نمیریم خیلی رعایت میکنیم 

ما ی خونه باغ توی شمال داریم که بیشتر اونجا هستیم با شوهرم وقتی شمال هستیم خانواده شوهرم همش اونجا هستن با اینکه خودشون ویلا دارن و من با این مشکلی ندارم چون اونجا حالا فضای باز هست ولییییی جدیدا

توی تهران  یکسال خانواده پدرم یکسال لطف کردن ی اپارتمان از خودشون دادن مجانی فعلا توش بمونیم یعنی توی تهران با پدرم اینا توی ی ساختمون هستیم خدا شاهده اونا خییلی مراعات میکنن فقط کلن یگبار آمدن خونه م حالا پدر شوهرم و مادر شوهرم گیر دادن که ما که خونه تهرانتون رو ندیدیم و با کمال پررویی بدون دعوت میخوان بیان خونمون رو ببین نه برای کادو و کمک خرج زندگی فقط برای فضولی ...

اینم بگم که از زمانی که ازدواج کردم دو تا خانواده قطع ارتباطن و باهم اختلاف داشتن و مسببش خانواده شوهرم بود و خانواده من و خانواده شوهرم اصلا دیگه باهم ارتباطی نداشتن حتی تلفنی با اینکه پدر من سنش بالاتر و مریض هست اونا  مقصر بودن حتی ی زنگ به پدرم نمیزنن و نزدن حالا

پدر شوهر مادر شوهر توقع دارن  یواشکی با کمال پررویی بیان خونه ای که مال بابام هست و ما توشیم و بابام اینا طبقه پایین ما هستن چطور ادم میتونه اینقدر وقیح باشه ؟؟؟ بگین چیکار کنم؟ اینم بگم مادر شوهرم قبلا  دو طال پیش سرهیچی بهم زنگ زده بود ی بار بهم توهین شدید کرده بود که چرا دست از سر پسرم برنمیداری فقط درباغ سبزی نشون دادی و... این حرفا که که من ۶ ماه باهاش قطع ارتباط بودم و امد معذرت خواهی آشتی کردیم ولی هنوز حرفاش تکی دلم هست حالا میخواد بلند کنه بیاد خونه بابام 

یعنی شوهرت هم دلش برای والدینش تنگ نمیشه

و اینکه اون دوست نداره پدرومادر ببینه؟

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تماس می‌گیرم و می‌گم هر وقت خودنون صلاح بدونیم با توجه به شرایط دعوتتون می‌کنیم.

فعلا وقتش نیست که تشریف بیارید

اینجا هم خونه ما نیست و رضایت صاحبخونه مهمه که کی می‌یاد به منزلش‌

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
تماس می‌گیرم و می‌گم هر وقت خودنون صلاح بدونیم با توجه به شرایط دعوتتون می‌کنیم. فعلا وقتش نیست که ...

شوهرم گفتم نباید بیان خانواده م بفهمن خداییش راضی نیستن ولی شوهرم گفت که اگه پدر مادرم نیان من وسایلمو جمع میکنم میرم از اون خونه منن گفتم بهتر جمع کن بریم 

بعدش آمد گفت بذار ی بار یواشکی بیان دیگه نمیان گفتم خجالت نمیکشن چه طور روشون میشه یواشکی بیان حالا خامواده شوهرم پررو هستن هیییچ به روی خووشون نمیارن که با خانواده م ارتباط ندارن و اونا توی همون ساختمونن تازه گله هم دارن که چرا دعوت نشدن