2777
2789
عنوان

طلسم و دعای بازگشت

112 بازدید | 18 پست

خانما خواهش میکنم سرزنشم نکنید اگه کارم اشتباهه اروم بهم بگید

من عاشقانه یکیو دوس داشتم که خدا میدونه جونمم براش میدادم و چندین ماه برای رسیدن بهش شب و روز به درگاه خدا متوسل میشدم و بالاخره بهش رسیدم اما بعد از ۹ ماه رابطه با خاطره های تلخ و شیرین و هزاران قول اینده و ازدواج بعد از اینکه به خواست‌ش رسید بهم گفت دیگه دوستت ندارم و گورتو از زندگیم گم کن و بلاکم کرد

از دو روز پیش که این کارو باهام کرده هرچی دعا میکنم هرچی نماز میخونم حالم خوب نمیشه یه بغضی داره خفم میکنه صبح تا شب گریه میکنم چون من واقعا عاشق بودم و بخاطرش از خیلی چیزام تو زندگی گذشتم خواستگار پزشک داشتم اما یک تار موی اینو که حتی هزارتومن پول نداشت رو با صدتای اونا عوض نکردم

حالا از دیروز همش به فکرم رسیده پیش یه شخصی که مطمئن هم هست طلسم و دعای بازگشت معشوق بگیرم خیلی دلتنگشم

اما از یه طرف از عاقبت این کار میترسم میشه بگید چکار کنم😔

عزیزم اون موقع که کاری که خدا گفته بود نکن رو کردی و به خواسته اش رسوندیش مگه یاد خدا بودی ؟ که الان با نماز و دعا دنبالشی؟ 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

اشتباه نکن 

بزار بره این اصلا ارزش برگشت نداره

قدر خودتو بدون 

جات باشم از همه جا بلاکش میکنم خواهر

این جور آدما رو میشه راحت حذف کرد

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون موقع که کاری که خدا گفته بود نکن رو کردی و به خواسته اش رسوندیش مگه یاد خدا بودی ؟ که الان ...

عزیزم پشیمونم از اون کارام توبه هم کردم

اگه الانم میخوام برگرده فقط به قصد خواستگاری و ازدواج میگم

عزیزم پشیمونم از اون کارام توبه هم کردماگه الانم میخوام برگرده فقط به قصد خواستگاری و ازدواج میگم

عزیزم ازدواجی که با طلسم بخواد بشه بلاخره به جدایی ختم میشه برو تراپی و یه زندگی جدیدو شروع کن

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

نه رابطه کامل نبود ولی خب خیلی چیزای دیگه بله

خب همینم خوبه راه زیاد داری

میتونی توبه کنی و دعا کنی خدا میبخشه و ممکنه معجزه کنه

میتونی هم ول کنی این آدم رو بشین خوبی بدی هاشو بسنج فقط علاقه تو نبین 

ولی دعا نگیر طلسم‌نگیر چون خود دعا و طلسم گناه هست اونموقع توبه ت هم بی اثر میشه

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

درکت میکنم ولی اگه بری سراغ طلسم شاید دیگه هیچ وقت نتونی ازدواج کنی....هیچ وقتبرای همیشه بیچاره میشی

جدییی

پس نمیکنم🥲

هرچند بعید میدونم بعد از اون دیگه ازدواج کنم