2777
2789
عنوان

مسافرت تنهایی بدون همسر میرید یانه

188 بازدید | 22 پست

مادرم اینا قراره برن مسافرت حایی که اقوام هم هستن بعد همسرم کار داره نمی تونه بیاد انقد ناراحتم نمیدونم چیکار کنم با خانوادم برم یا بمونم البته زیاد نیس دو روزه ولی حس میکنم همسرم نمیاد بهم خوش نمیگذره اخه قبلا یه بار رفتم همش فکرم پیشش بود بعد نبود دوس نداشتم الانم نمیدونم چیکار کنم برم یا نرم نظر شما چیه

ن نمیرم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش اومده برم 

اما بهم خوش نمیگذره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مادرم میگه بیا تو نباشی دلم مبمونه پیشت نمی خوام همه باشن تو نباشی ولی منم موندم راستش الانم بابد جو ...

اگر خوش نمیگذره بهت،نرو 

همسرت مهم تره از نظر من

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نمیرم چون اصلا بهم خوش نمیگذره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

میرمهم با خانواده هم با دوستانم هم تنها

متاسفانه یکبار رفتم ولی نمیدونم چرا همش فکرم پیشش بود اصلا کیف نمیداد بهم میترسم این دفعه هم برم اونطوری بشه از طرفیم با اقوام خیلی خوش میگذره ولی موندم دیگه

نه من سرجاهازی شوهرمم بدون اون جایی نمیرم 😂🤣

ینی اگه جای من بودی تموم اقوام دخترخاله ها دختر دایی ها میومدن مسافرت و شرایط مشتبهم داشتی نمیرفتی البته همسرم میگه برو ها من موندم چه کنم