2777
2789
عنوان

با پدرشوهر پرتوقع و بی ملاحظه چیکار کنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 100 پست
مفهوم جملتون گفتم عزیزم شما جای بچه منی زندگی خیلی سختیای بزرگتری داره  کاری نکنیم ک ک ...

من کم سن وسال نیستم خودم دوتابچه دارم تمام اختلافاتم خانوادش مسبب بودن 

طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯
اره واقعا من شوهرم خودشم قبول داره بعضی مواقع ک ناراحت میشه پیشم گله میکنه ازشون بازم میگم هرچی باشه ...

شوهرمنم دقیقا همینجوره 

احترام سرجای خودش

ولی واقعابعضی اوقات دل شکستن میاره

طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجمله من شما طرد دیدین ؟؟؟؟  اصلامتوجه صحبت من شدید؟؟؟؟ گاهی اوقات زن وشوهر هیچ اختلافی باهم ...

افرین دقیقا تمام مشکلات ما بخاطر سرزده اومدن خانواده شوهرم به خونمون یا رفتاراشون هست خانواده من اصلا توی زندگیمون دخالت نمیکنن ولی اینا همش توی دهن ما هستن

هی نگید بزرگتره پدر مادره. خیلی ازین پدر مادرها عامل جدایی بچه هاشون بودن و خوشحالم شدن. من یه زمانی پدر شوهرم پاشو تو یه کفش کرده بود که زنتو طلاق بده. چون به ما اهمیت نمیدی‌ . سر اینکه شوهرم ماشینشو به نام من خریده بود وقتی عوص کزد. .جالب اینکه من از خونه پدریم هدیه ازدواج ماشین گرفتم مزدا ۳ اتاق قدیم. ماشین اورده بودم طلا و جهیزیه نصف پول خونه . باز   میگفتن سرت میخواد کلاه بزاره. شوهرم وضع مالیش خیلی خوبه دو تا خونه دیکم داشت. ننم شاغلم. ولی میگفتن طلاق بده اومده اموالتو بگیره . تازه پدر شوهرم تهمت زد گفت شنبدم اون زمان که مطلقه بوده هرزه شده بود😔😔😔

هی نگید بزرگتره پدر مادره. خیلی ازین پدر مادرها عامل جدایی بچه هاشون بودن و خوشحالم شدن. من یه زمانی ...

کاملا درکت میکنم عزیزم اینا پدر مادر نیستن چون خودخواخ هستن فکر خودشونن و عیش و نوش خودشون  فقط بلای آرامش زندگی هستن 

شوهرتون باهاتون جوره یانه تواین زمینه ها

نه از ایناست که جو گیره جلوی من خانوادشو الکی میکشه بالا حتی نمیذاره من از خرابکاری خانوادش چیزی بفهمم همش میگه احترامشونو نگه دار ولی من تا حالا بی احترامی نکردم ولب الان دیگه خونمو کردن توی شیشه خودم میخوام بهشون نشون بدم ناراضی م و یواشکی آمدن

وووا خونه پسرشونه دیگه بعصیای حرفایی میگن ب استارتر گمراهش میکنن فک میکته حقه

عزیزم پیام منو دوباره بخون.منم گفتم بزار بیان و سخت نگیر حرف بدی نزدم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
فقط بگو چطور برخورد کنم بفهمن یواشکی آمدن

خب به پدرو مادرت بگو میخوان بیان من که نمیتونم بگم نیان شوهرم ناراحت میشه همین فکر نکنم پدرومادر شماهم اونقدرام ناراحت بشن از اومدنشون