2777
2789
عنوان

با پدرشوهر پرتوقع و بی ملاحظه چیکار کنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 100 پست

خب بزار بیان خونه پسرشونه والله من دوست دارم پدرشوهرم اینا بیان خونه م همه ش به شوهرم میگم چرا پدرت اینا نمیان 

اگه اصلا کاری باهاتون نداشت الان میومدی میگفتی پدرشوهر بی رحم اصلا خونه مون نمیان مارو نمیخوان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اکثر خانواده ها دلخوری بین عروس و خانواده ی شوهر هست ولی این دلیل نمیشه پدر و مادر بچشون رو کلا فراموش کنن نمیدونم خودت بچه داری یانه ولی آدم هرچقدرهم بهش بدی کرده باشن دست از جگرگوشش برنمیداره الان شما خودت رو حق میدونی مطمئن باش خانواده ی شوهرت هم خودشون رو حق میدونن و پدر مادر شما وحتی خود شما رو مقصر میدونن ولی با این وجود قطع رابطه نکردن فقط به خاطر پسرشون.تو خودت الان حاضری یه هفته کلا پدر مادرتو نبینی یا شوهرت وقتی اونا رو دید اخم کنه مطمئنم نمیتونی اوناهم پدر مادرن هرچقدرهم بد باشن بچشونه دارن میان خونه پسرشون پس سعی کن آروم باشی و احترامشون رو داشته باشی

نباید بیاد خونه پسرش بعد یکسال ؟!

اینکه میگی خونه بابام.  خوب نیست. 

شاید به این بهونه میخوان بیان که با پدرو مادرت هم اشتی کنن 

سعی کن گذشته رو فراموش کنی وگرنه خودت اذیت میشی

نمیدونم چرا احساس کردم همش یه‌طرفه و از جناب شما قضاوت شده...

منم کلا همین حسو داشتم

بیچاره خانوادم خوبن بابام خوبه ی نفر کمکمون نمیکنه..تامیرسید ب خانواده شوهر اینا پررو متوقع بی ادب😐😐😐😐

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
خب بزار بیان خونه پسرشونه والله من دوست دارم پدرشوهرم اینا بیان خونه م همه ش به شوهرم میگم چرا پدرت ...

اخه همش ازمون پول میگیرن و سو استفاده میکنن توب گوشش میخونن که زنت پررو نشه مرد سالاری کن و...

اخه همش ازمون پول میگیرن و سو استفاده میکنن توب گوشش میخونن که زنت پررو نشه مرد سالاری کن و...

مگه شوهرت بچس یا برده ک بترسی یکی ی چی بگه این بد یا سرکش بشه؟؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
منم کلا همین حسو داشتم بیچاره خانوادم خوبن بابام خوبه ی نفر کمکمون نمیکنه..تامیرسید ب خانواده شوهر ...

باید خونواده شوهر هم بیان بگن ببینیم چه کمکایی که اینا کردن

شاید اصلا همون ویلا شمال رو هم خونواده شوهرش بهشون دادن

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
یعنی این پدرو مادر بیچاره کجا برن دقیقا این از عروس حتما دامادشونم نمیخواد برن پس خونه ی کی برن یعنی ...

خونه پسرشون توی شمال همیشه هر هفته میان دیگه چه واجبی هست توی تهران که خودشونم خونه دارن بیان خونه ما اونم توی اون شرایط؟!!!

افرین دقیقا حس منم اینه

😐😐😐😐عزیز..حس من ب حرفای شما بود