2777
2789
عنوان

همکار شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 97 پست
یه کم از مرده بیشتر بگو استارتر  مثلا چه تیپیه؟ وضع مالیش چه جوریه؟  آخه وقتی با زنش خوب ...

ببین پیجش چنتا عکس زنش هست با نوشته عاشقانه

شوهرم ماهی بهش فکر کنم ۸ اینا حقوق بده

قدش هم قد منه ۱۷۰ شاید یکم بلندتر خیلی لاغر شاید ۷۰ کیلو هم نشه

چهرش معمولی

اصن نمیاد بش بابا

کاربری قبلی۹۶/۶
😐😐😐 همه سوپرایزاشون با دوس دختراشونه

بعد انتظار تعهد و پاکدامنی از همسراشون دارند .خانمشون روسریشون کمی عقب بره با تحکم میگن روسری رو بکش جلو . آرایش نکن اینو نپوش با این نگرد .  متاسفم برای مردهایی که هیچ تعهدی به ازدواجشون ندارند . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پافشاري كني ديگه از هيچ كاريش نميتوني خبر داشته باشي شوهرمنم كه بهم گفته بود بعد گفت كاري نكن ديگه ه ...

نه برای این واضح نیست

اوایل شوهرم بهش میزنگید جواب نمیداد میگفت احتمالا گوشیش سایلنته که دوست دختراش میزنگن زنش نفهمه من فکر میکردم شوهرم شوخی میکنه

کاربری قبلی۹۶/۶
همکار شوهر من که بهت میگم توی یه شرکت معروف بود خودش پزشک بود زن و بچه داشت ولی توی اداره با زن های ...

حالا رابطه تون بهتره گل؟

چقد پستن همچین دخترایی و چقددر نامردن همچین مردایی

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
همکار شوهر من که بهت میگم توی یه شرکت معروف بود خودش پزشک بود زن و بچه داشت ولی توی اداره با زن های ...

ببین شوهر منم ی مدت گیر داده بود که زن بیاره برای کارگزی تو محل کارش دلیلشم این بود که حقوقشون کمتره من مخالف بودم میگفت شرطم تاهله و حیا و اینا

تا اینکه ی روزبهم گفت پشیمون شده

دلیلشو که پرسیدم گفت دوستش که متاهله ی زنی رو اورد و خواهش کرد بهش کار بدم اینم گفته شرطش تاهله ولی خانمه گفت مطلقه هست دوستش اصرار میکنه که ما قراره باهم ازدواج کنیم توروخدا قبول کن میگه قیافه زنه خیلی مثبت و معمولی حجابشم خوب بود

شوهرم میگه پس عصر که کسی نیست بیاد ازش تست بگیرم میگه عصر دوست شوهرم نیومد و زنه با خواهرش اومد میگفت من حس خوبی نداشتم با دوتا زن تنها گفتم با کسی اومدین گفتن اره میگه رفتن مرده رو دعوت کردم بیاد تو فک کردم شوهر خواهرشه ولی مرده که اومد تو خودشو شوهر زنه کعرفی کرد

در حالیکه زنه صبح گفته بود مطلقه هست و دوست دختر دوست شوهرم بود

به شوهرم کفتم اگر من اونجا بودم پته زنه رو میریختم رو اب میگه زندگی خصوصیش بمن ربژی نداشت من فقط بیرونشون کردم

کاربری قبلی۹۶/۶
اینجا همه تیکه ب مردا انداختن خوبه اسی گفته با دوسدخترشون اومدن اونم اکثرا( زنای متاهل)....

ادم هرز زن و مرد نداره

اتفاقا چون زن باید حیا داشته باشه ادم بیشتر بدش میاد

کاربری قبلی۹۶/۶
ببین پیجش چنتا عکس زنش هست با نوشته عاشقانه شوهرم ماهی بهش فکر کنم ۸ اینا حقوق بده قدش هم قد منه ۱ ...

با این حقوق فکر کنم زنش هم بنده خدا ازایناست که خرج نمیکنه که جمع بشه بتونه بزنه به یه زخمی

نگو  مرده داره خوش خوشان خرج میکنه

من معتقدم انقدر باید واسه مرد قسط و وام منطقی تراشید که پول نقد نداشته باشه فکر این کار ها رو کنه و یا اگر فکر هم کرد در لحظه نتونه عملی کنه نیاز باشه که یه مدت در موردش فکر کنه 

مثلا هی کک خونه بهتر ماشین بهتر باغ بهتر ویلای بهتر مسافرت های خفن تر بندازی به جونش 🙁 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
با این حقوق فکر کنم زنش هم بنده خدا ازایناست که خرج نمیکنه که جمع بشه بتونه بزنه به یه زخمی   ...

اره سوهرم همش میگه ی نفر هست سابقش از این بیشتره و مستاجره ولی این خونه و ماشین داره معلومه زنش خوبه و جمع کنه

بیچاره زنش

میگفت دیروز ۴/۵ تومن خرجش شده

کاربری قبلی۹۶/۶