2777
2789
عنوان

همکار شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 97 پست
شوهرت مثه اونا نشه صلوات چون همنشینی با دوست اثر میکنه و مثه همون میشه بهتره بااینجوراادمها درخور نب ...

میدونی میترسم خیلی پافشاری کنم رو اخراجش دیگه نمیاد بهم نمیگه اینارو 

ولی شوهر من کلا رفیق باز نیست اینارم من اصرار کردم بره بپرسه

ولی این یارو همش بارفیقاش بیرونه البته انگار رفیقا بهتنن و با دخترا بیرونه

کاربری قبلی۹۶/۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این میل جنسیشونو نمیشه کم کرد زده تمام زندگیارو خراب کرده    

ببین تولد بعد از ظهر بوده یعنی مرده نه شب دیگه خونه میره یعنی انگار بیشتر بخاطر عشق و حال و خوشگذرونیه

بعدشم واقعا خاک تو سر دختری که با این رابطه جنسی هم داشته باشه یعنی داغونه اااا داغون

کاربری قبلی۹۶/۶
میدونی میترسم خیلی پافشاری کنم رو اخراجش دیگه نمیاد بهم نمیگه اینارو  ولی شوهر من کلا رفیق باز ...

اره کاری نکن که زده بشه دیگه چیزی بهت نگه ولی خب بااین جور ادما دم پر نشی بهتره 

خب الانم خراب بودن زیاد شده

ولی ب همون اندازه هم ادمهای با اصالت و خوب هست ‌که خراب نیستن

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
ببین تولد بعد از ظهر بوده یعنی مرده نه شب دیگه خونه میره یعنی انگار بیشتر بخاطر عشق و حال و خوشگذرون ...

مجانی که کار نمیکنه احتمالا پول میگیره😣

اینجور مردا خانمو میخان برای کلفتی و بچه نگهداری از صبح تا شبم تو خونه خودشون میرن دنبال کثافتکاری

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
میدونی میترسم خیلی پافشاری کنم رو اخراجش دیگه نمیاد بهم نمیگه اینارو  ولی شوهر من کلا رفیق باز ...

پافشاري كني ديگه از هيچ كاريش نميتوني خبر داشته باشي شوهرمنم كه بهم گفته بود بعد گفت كاري نكن ديگه هيچ چيز بهت نگم خيلي دام ميخواست يه طوري زن مرده خبر دار بشه از كثافت كارياش اما شوهرم گفت اينقدر واضح دنبال كثافت بازيه كه بعيد ميدونه  زنش خبر نداشته باشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اصلا نزار شوهرت باهاش ارتباط بگیره. اینا بدآموزی دارن. من تجربه اش رو برای شوهرم دارم. روی شوهرت رو ...

شوهرم میگه رابطه ما کاری هست راست هم میگه الان نزدیکدوساله دعوتمون میکنه محلشون من هی اصرار میکردم بریم ولی هی ما نمیریم میگه دوست ندارم رابطمون بیرون کار بشه

منم که اینارو فهمیدم دیگه عمرا نمیذارم بریم بیرون باهاشون

کاربری قبلی۹۶/۶