2777
2789
عنوان

همکار شوهرم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زیاد شده خیانت تقریبا به۹۰درصد ادمها نزدیکه.باید ادم همیشه فکر اینو بکنه اگ متوجه خیانت طدفش شد ...

از صبح منم به همین فکر میکنم

واقعا تو اون موقعیت نمیدونم چه کاری کنم

ولی من تقریبا تمام طلاهام دادم ماشینم دادم برای اینکه شوهرم کارشو راه بندازه این مرتیکه بیاد براش کار کنه

همش میگم اگر من فهمیدم همچین چیزی در مورد شوهرم باید سکوت کنم همه چی جمع کنم بعد برم

کاربری قبلی۹۶/۶
بعضی از مردای ایرانی واسه ازدواج دختر ساده و بی شیله پیله میخوان ...بعد میرن با دخترای پایه و قرتی ر ...

افرین دقیقا

زنشم چهرش اینقد خوشگلهولی معلومه سادست 

قبلا فهمیده بودم شوهرش هیچی بهش نمیگه ولی الان دیدم خیلی اوضاع بدتره

کاربری قبلی۹۶/۶
شوهرم میگه رابطه ما کاری هست راست هم میگه الان نزدیکدوساله دعوتمون میکنه محلشون من هی اصرار میکردم ب ...

همکار شوهر من که بهت میگم توی یه شرکت معروف بود خودش پزشک بود زن و بچه داشت ولی توی اداره با زن های مجرد هم بود و صیغه میکرد. از ۱۸ سالگی زن صیغه میکرده. شوهرم فقط توی اون اداره میدیدش و همکار بودن و هر دوشون مدیر بودن. بعد یه مدت دیدم رفتارای شوهرم داره عوض میشه و تمایل پیدا کرده به نیروهای زیر دستش که اکثرا دخترای مجرد و سن بالا بودن. اونا خودشیرینی میکردن همسر منم که اون دوستش رو دیده بود روش باز شد. منم زود فهمیدم و خیلی دعوا کردیم سر این چیزها

نباید میگذاشتی شوهرت بره تو همچین محیطی....  شوهرت خودش که می دونست جو تولده چجوریه چرا رفت؟&nb ...

میگم که نرفت

صبح بهش گفت فیلما و عکساتو ببینم

اونم گفت جرات ندارم فیلم و عکس بگیرم زنم میبینه

کاربری قبلی۹۶/۶