2777
2789
عنوان

بچه ها هستید یه چیزیو تعریف کنم ؟به نظراتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 64 پست
من با حرفای دوستم کلا دو به شک بودم همش بهم میگفت تو خیلی سر تری اون چی داره؟(با اینکه توی شرکتی که ...

شاید دوستت درخواست داده ب دوس پسرت که دوس همچین میگه راجبش،از نظرم قطع رابطه کن با دوتاشون،اگه اونطور که فکر میکنیم باشه متاسفانه این دوتا بشدت سمی هستن،خودتو نجات بده

خب چجوری بهش بگم بیا رو در رو شو 

چقدر رابطه ت با این اقا جدیه؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ندت واری بهش نداشته باش ولی حرکاتش رو جک کن خودت بدبخت نکنی اسن ادم اگه بد باشه داغونت میکنه

راجع به دوست پسرم یا دوستم؟

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
شاید دوستت درخواست داده ب دوس پسرت که دوس همچین میگه راجبش،از نظرم قطع رابطه کن با دوتاشون،اگه اونطو ...

منم از دوست پسرش اصلا حس خوبی نگرفتم 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خب چجوری بهش بگم بیا رو در رو شو 

یجا با دوست پسرت قرار بزار بعد با دوستت برو وهمه چیو روشن کن

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
شاید دوستت درخواست داده ب دوس پسرت که دوس همچین میگه راجبش،از نظرم قطع رابطه کن با دوتاشون،اگه اونطو ...

اخه خیلی دوسش دارم ...میدونم که اوتم دوسم داره😔رابطمونم خیلی جدیه مامانش اینا دوبار اومدن خونمون تقریبا همه میدونن...

یعنی انقدر بده؟

چقدر رابطه ت با این اقا جدیه؟

خونوادش ۲ بار اومدن خونمون و همه میدونن تقریبا تا ۱ ماه دیگه رسمی میان 

واقعا سخته این شرایط ،نمیتونی از دوستت بپرسی؟ چرا تا با یکی دوست میشین سریع با رفیقتون اشنا ش میکنین ...

اخه باهم توی شرکت کار میکردیم میشناختش کلا 

منم از دوست پسرش اصلا حس خوبی نگرفتم 

یعنی بهم دروغ گفته هر دوتارو ؟هم همسایه رو هم دوستمو؟

اخه خیلی دوسش دارم ...میدونم که اوتم دوسم داره😔رابطمونم خیلی جدیه مامانش اینا دوبار اومدن خونمون تق ...

ببین اگه واقعا چشمش دنبال دوستت باشه،واقعا هنوزم میتونی دوسش داشته باشی؟خیلی از مردا بعد ازدواجم صدتا رابطه با بقیه دخترای دیگه دارن،حالا اینکه چون مامانش دوبار اومدن خونتون و ...دلیل نمیشه💔الانم نمیگم تصمیم چیزی بگیری،مطمئن شو اول،بالاخره یجا گندش در میاد اگه چیزی باشه

خونوادش ۲ بار اومدن خونمون و همه میدونن تقریبا تا ۱ ماه دیگه رسمی میان 

من نمیگم خیلی سخت بگیر،ولی قبل عقد بعضی وقتا یه نشونه هایی هست که اگه ندیدش بگیری شاید چن سال دیگه همش فکر کنیکه چه ظلمی در حق خودت کردی، نشونه ها رو اصلا سرسری نگیر ،اشتباه من و خیلیا رو تکرارنکن