2777
2789
عنوان

بچه ها هستید یه چیزیو تعریف کنم ؟به نظراتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 64 پست
یعنی واقعا بد گفته؟

الله اعلم ،هیچکس نمیدونه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر هم دوستت مشکوکه هم دوست پسرت که نمیخواد دست از فالو کردن دوستت برداره

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

همین حالا میگم یارو بزدله نمیخواد سر حرف خودش بمونه همسایه تونو خراب میکنه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
یعنی واقعا بد گفته؟

حتما من جاتو باشم دوستتو با دوست پسرت رو به رو میکنم اگه اینو درست گفته بود ببین مال همسایتونم درسته

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
استارتر هم دوستت مشکوکه هم دوست پسرت که نمیخواد دست از فالو کردن دوستت برداره

پس چرا بهم گفت قطع رابطه کن باهاش ....چجوری بهش بگم آنفالو کنه؟

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
یه دوستی دارم که خیلی باهاش صمیمیم اون اوایل خیلی خوشش نمیومد من با این باشم .. یه وقتایی خودش میگف ...

وا😐خوشم نمیومد از این کار دوست پسرت،یکم بیشتر فکر کن راجبش🙂❤️

واقعا سخته این شرایط ،نمیتونی از دوستت بپرسی؟ چرا تا با یکی دوست میشین سریع با رفیقتون اشنا ش میکنین؟ اینکار اصلا خوب نیست

به نظر من به حرفای این پسر اعتمادی نیست کاری ندارم دوستت گفته اینا رو یا نه ولی معلومه این پسر خاله زنکه و از ایناییه که اگه پا بذاره تو خانوادتون رابطه خیلیا رو بریزه ب هم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
حتما من جاتو باشم دوستتو با دوست پسرت رو به رو میکنم اگه اینو درست گفته بود ببین مال همسایتونم درسته

نه نمیخوام رودر رو کنم اصلا ...خیلی بد میشه ولی نمیدونم چجوری مطمئن بشم 

پس چرا بهم گفت قطع رابطه کن باهاش ....چجوری بهش بگم آنفالو کنه؟

دوست تو هست ،بعد تو باهاش قط رابطه کنی و اون همچنان با هر پیجی فالو ش کنه؟ بنظرم منطقی نیست 

وا😐خوشم نمیومد از این کار دوست پسرت،یکم بیشتر فکر کن راجبش🙂❤️

اینکه بهش پیام میداد؟

نه نمیخوام رودر رو کنم اصلا ...خیلی بد میشه ولی نمیدونم چجوری مطمئن بشم 

فقط با این کار میتونی بفهمی دیگه خود دانی

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//