2777
2789
عنوان

من حس میکنم ازدواج کنم منو میزنن

238 بازدید | 16 پست

شوهرم منو میزنه چه می‌دونم مدام از غذا ایراد بگیره بگه تو زشتی قد بلند نیستی او خانواده شوهر مدام از باقی دخترا تعریف کنم و بگن من زشتم روابط عمومیم پایینه میترسم اصلا چه جوری وارد جمع غریبه بشم حتی میترسم با شوهرم خونه خاله یا چیزی برم خجالت میکشم پس فردا بچه دار شی بگن بچت چرا پسر نیست چرا زشته چرا اصلا بچه دار نمیشی آدم نمیتونه با هم اتاقیش زندگی کنه چه برسه پسر غریبه بعد طلاقم بگیری من کجا برم واقعا کارم که ندارم باید کنار جوی بخوابم خیلی وحشتناکه خیلییییییییی

.

توام بزن

از الان بوکس تمرین کن

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن نمی‌خواد تو یکی شوهر کنی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اینا همش بستگی به انتخاب خودت داره .... اول باید چند ماه رفتارش رو بررسی کنی ... جز عقل و منطق اجازه عشق و عاشقی نده ... بعدش معلوم میشه به دردت میخوره یا نه

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

بلاخره انتخابه یا قسمت

اکثرا اونایی که شکست میخورن تو زندگی یا مدت اشنایشون خیلی کم بود یا اینکه احساسات رو درگیر کردند... اول روی اعتماد به نفس خودت کار کن ...

بعدش من خیلی به خدا اعتقاد دارم مطمعنم اگر از ته دل از خودش بخوای یک آدم خوب سر راهت بذاره خودش جور می‌کنه ....

من خودم توانایی خرید گوشی نداشتم ... ولی از خدا خواستم کمکم کنه ... الان گوشی دارم ...تو هرکاری از خدا خواستم دست خالی نموندم و موفق بودم 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد