2777
2789

اوناکه میگن تاثیر تربیت واکتسابیه تفاوت های دوجنس.من که هم دختروهم پسر دارم میفهمم چقدر تفاوت دارن ازهمون کوچکی با تربیت یکسان .

بحث بحثه حق و حقوقه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افراطی هاش میگن کاملا یکی ان وگرنه حرف فمنیست حقوق برابره که جامعه به هر دو جنس به یک اندازه بها بده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

وقتی زنا به همدیگه خیانت میکنن با شوهر همدیگه وازد رابطه میشن چه حقوق زنانی چه فمنیستی

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

مثلا دختریکساله ام پسرعموی دانشجوش اومده بودخونه مون همچین عشوه کرشمه میومد براش که دهن من وباباش با ...

دختر یکساله؟واقعا مغزت مریضه جانم. اون دختر بچه ذاتش لوس و دلبری هست. ولی پیش پدر بزرگ 90 ساله، دختر عموی 30 ساله و نوه دایی 50 ساله هم همینه. ربطی به پسر جوون نداره 

درحالیکه یه پسر هرگز این حرکاتوازخودش درنمیاره یا سرمسئله نظم وتمیزی دختراحساسترن یا سر اجتناب ازدعوا ودرگیری وزیرکانه کارخودشونوپیش بردن و هزاران نکته ریز دیگه

درحالیکه یه پسر هرگز این حرکاتوازخودش درنمیاره یا سرمسئله نظم وتمیزی دختراحساسترن یا سر اجتناب ازدعو ...

خب الان شما چون دخترت تمیزتره بهش بیشتر پول میدی یا میگی مثلا اجازه داره بیشتر از برادرش تلویزیون نگاه کنه؟

فمنیستامیگن حقوق اجتماعی واقتصادی چیزای دیگه باید یکی باشه چون درجامعه غیراسلامی واقعا حقوق زن نادیده گرفته میشه من یه مستندبودفیلم بود چی بودمیدیدم وقتی حقوقی که قرآن واسلام برای زن قرارداده بود رومیدیدن تعجب میکردن که اسلام انقدربه زن ارزش میده؟ 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...