2777
2789
عنوان

بچه ها هستید یه چیزیو تعریف کنم ؟به نظراتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 64 پست
اگه نمیتونی بهم بزنی دنباله حرفو نگیر عزیزم، ولی این چیز کوچیکی نیست ،از یه طرف همتون با هم همکارین ...

فقط با خودش صحبت کنم که در صورتی که دروغ گفته باشه یه جوری بهم بگه چون ذهن خودمم خیلی درگیره 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
عزیزمم😔انشالاا مشکلتون حل بشه

ممنونم گلم ،ان شاءالله شما هم خوشبخت بشی 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله از این به بعد همش خوشی و راحتی ببینی گلم🌹🌹🌹

ممنون گلم شما هم همینطور،ان شاءالله همه چی به مراد دلتون بگذره 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

فقط با خودش صحبت کنم که در صورتی که دروغ گفته باشه یه جوری بهم بگه چون ذهن خودمم خیلی درگیره 

اره اینم فکر خوبیه ، باهاش حرف بزن ،تو زندگی مشترک هم بری باید بتونی با شریکت حرف بزنی ،این یه جور هنره ،با ملایمت بهش بگو ،جوری بگو که انگار ازین حرف دوستتخیلی ناراحت شدی و هنوز نتونستی فراموش کنی