2777
2789
عنوان

کاش بمیرم راحت بشم خیلی مامان بدی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 68 پست

منم همین سن پریود شدم ولی قدم رشد کرد

تا زمانی که صفحات رشدش بازه قد میکشه 

حتما برو پیش دکتر متخصص 

ورزش خصوصا بارفیکس و والیبال انجام بده

آمپول میتونی هم زیر نظر دکتر براش بزنی

شربت کلسیم یا مکمل کلسیم و قرص ال ارژنتین زیر نظر دکتر بهش بده

تغذیه‌ش رو سالم کن و غذاهایی که کلسیم و منیزیم و ویتامین D دارن رو توی رژیم غذاییش قرار بده

ممنون بابت اطلاعاتتون . یعنی وقتی احساس کردم زودتر از ۹ سالگی سینه جوانه زده ببرم دکتر غدد ؟

خواهش میکنم عزیزم

بله ولی اگه قدش نسبت به هم سن هاش بلندتر نیست، حتی تا 10 سال هم اگه جوانه زد ببر غدد کودکان

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. پسر منم زود بالغ شد. ببرید دکتر غدد کودکان.اگه واقعا زود باشه امپول می دن که به تاخیر میندازه. عکس رادیولوژی مچ دست می گیرن. اگه صفحات باز باشه هورمون رشد می دن. بیمه هم قبول می کنه هزینه رو می ده. من برای پسر اولم بی تجربه بودم دیر فهمیدم و اقدام کردم برای دومی زودتر

عزیزم دختر من تا حالا گوشی دستش نگرفته

فقط غذای مقوی و شیر و... میخوره

سبک زندگیش عالیه

تو ۱۱ سالگی با قد ۱۴۰ پریود شده

من دیگه باید برم بمیرم که😭

زندگی زیباست...
اکثر دخترا اینجوری شدن،بیشترم علتش مرغ های هورمونی و مواد خوراکی های تراریخته ایه که به خوردمون میدن ...

دخترتون قدش چقدر بود؟

دکتر برای دختر من هورمون رشد نوشته می‌ترسیم بزنیم

دارم دق میکنم اصلا

زندگی زیباست...
سلام. پسر منم زود بالغ شد. ببرید دکتر غدد کودکان.اگه واقعا زود باشه امپول می دن که به تاخیر میندازه. ...

منم رفتم گفت عوارض نداره و نداد

دوتا فوق غدد رفتم

نمیدونم دارن اشتباه می‌کنن یا نه

زندگی زیباست...
منم همین سن پریود شدم ولی قدم رشد کردتا زمانی که صفحات رشدش بازه قد میکشه حتما برو پیش دکتر متخصص ور ...

یادتونه قدتون چند بود

من دخترم به ۱۵۵ هم برسه جشن میگیرم

زندگی زیباست...

میشه بگی تو ده سالگی باید چقدر قدش میبود؟؟🤔🤔مثلا دو متر؟ من تو سیزده سالگی با قد ۱۵۹ پریود شدم و تا بیست سالگی رشد قد داشتم ۱۶۶ شدم قد چه ربطی به پریود داره حالا

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ده سالشه قدش ۱۵۵😐😂من کاملا یادمه کلاس هفتم قدم ۱۵۴ بود ماشالاااانگران نباش تا ۱۷۰ قد میکشه.

عذاب وجدانن دارن😅

من دارم سکته میکنم چرا الان باید این تاپیکو میدیدم

زندگی زیباست...
دخترتون قدش چقدر بود؟دکتر برای دختر من هورمون رشد نوشته می‌ترسیم بزنیمدارم دق میکنم اصلا

مگ این امپولا تاثیر دارن؟

من پسرخالم از ۱۳ سالگی داره میزنه هنوز همونه

تازه امپولای گرون خالم میگ هرکدومش ۳ میلیونه😐💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»