2777
2789
عنوان

عیدی برام ب زور آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 175 پست
بخدا بابام عید میخرید تابستون میخرید عروس برام میخرید یعنی هیچ وقت نمیذاشت غصه اینجور چیزا داشته باش ...

۴ماه بی دلیل کجا بود؟ میفهمم چی میگی خیلی شبیه هم هستیم حالا تو بهترین بهونه واسه جدایی برات جور شده ک ۴ ماه چ لزومی داشته ولت کرده ولی من هیچ بهونه ای جز اختلاف سلیقه و فرهنگ ندارم میترسم تصمیم اشتباه بگیرم

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
دقیقا منم حرفم سر همین ارزشه خب اگر بحث ارزشه وقتی میدونن ما رسم داریم یا خودشون وقتی رسم دارن پس با ...

عزیزم انقدر درگیر این مراسما نباش اینا مال صد سال پیش بود . اون موقع رسم بود عروس کلفتی مادرشوهرشم میکرد رسم بود تایید بکارت و دستمال و ... میکردن رسم بود عروسو به جهازش و خونه داریش میسنجیدن و ارزش میدادن بهش ولی الان دوره فرق کرده همونطور که این رسما حذف شده و خیلی چیزا کم رنگ شده خب مراسم عیدی بردن و ... هم کم رنگ تر شده حالا طرف وسعش رسیده یا نه دلش خواسته ی مانتو بیاره چرا بزرگش میکنی نمیاوردم از ارزش شما کم نمیشه بعدا شما هم جهازو رو توان و دلخواه خودت ببر . چرا نشستی حساب کتاب میکنی خانم گل زندگی را بکام خودت تلخ کردی  . ما دخترا خیلی رسمای قدیمو میگیم اخه ولی چسبیدیم به کادوهای خانواده شوهر . من هم عروس هستم هم دوبار خواهر شوهر شدم حس هر دو طرفو درک میکنم بخدا . ولی فقط با این چیزا کامتون تلخ میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ماه بی دلیل کجا بود؟ میفهمم چی میگی خیلی شبیه هم هستیم حالا تو بهترین بهونه واسه جدایی برات جور شده ...

بی دلیل سر یه پیام گفت دیگع نمیخامش مامانم گفت نمیخای برو بسلامت بابام بعد ۴ روز وکیل گرفت رفت دنبال کارام ۱ جلسه دادگاه رفتم فقط خودم هعی میگفن میخامش طلاق نمیدم من گفتم خدا از اون بالا بیاد بگه برگرد برنمیگردم آقا قاضی نمیخامش طلاحیت زندگی مشترک نداره 

جلسه دوم وکیل که زفته بود میگفت مثل سفید رو آتیش بود فقط میگفن میخامش اشتباه کردم ولی فایده نداره بابام گفته یا اون یا منی که باباتم رفتی دیگه بابا نداری منم قصد رفتم ندارم 

فقط میتونم بگم اگه واقعا دوستش داری و نمیتونی بدون اون ادامه بدی کوتاه بیا که عذاب نکشی ولی اگه دوست ...

چطور میتونم دوسش داشته باشم وقتی سر هر چیزی ناراحتم کرده وقتی هیچ جوره خوشحالم نمیکنه و از همه بدتر اینه ک تو بحثامون اصلا کم نمیاره خیلی بحث میکنه و هیچوقت اشتباهاتشو به گردن نگرفته، توی تاپیک قبلیمو بخون نوشتم اونجا ک واسه بیرون رفتنمونم تا من نگم دو هفته هم بگذره نمیبرتم بچرخونه زندگیم یکنواخت شده فک میکردم نامزد کنم خیلی بهم خوش بگذره ولی بدتر دچار افسردگی شدم

چطور میتونم دوسش داشته باشم وقتی سر هر چیزی ناراحتم کرده وقتی هیچ جوره خوشحالم نمیکنه و از همه بدتر ...

کپ زندگی من‌بودم من بابد میگفتم بریم بیرون من بابد میگفت تفریح کنیم من بابد میگفتم زن نیار به محبت داره وای 

بی دلیل سر یه پیام گفت دیگع نمیخامش مامانم گفت نمیخای برو بسلامت بابام بعد ۴ روز وکیل گرفت رفت دنبال ...

قطعا اینجور مواقع آدم سمت باباش میره وقتی بگه نمیخامش خب بیخودی نیست ک حتما دوباره بعدا تکرار میکنه

اینجوری مهریه بهت تعلق میگیره؟

وکیل گفت برای اینکه عوض این اذیت هاش در بیارم اول درخواست مهریه بدیم مهریه منم سال تولدم خیلی زیاده خیلی نداره که بده ولی خوب اذیتش میکنه تا وکالت طلاق ازش بگیر تمام شه زور. 

کپ زندگی من‌بودم من بابد میگفتم بریم بیرون من بابد میگفت تفریح کنیم من بابد میگفتم زن نیار به محبت د ...

شما چند سالتون بود خودت و نامزدت؟ این هیچی نمیفهمه یعنی خونوادش بهش یاد ندادن ولی نمیدونم چرا تو چیزایی ک بنفعشونه خوب بلدن فوزولی کنن و یادش بدن کلا افراد خسیس و مغرور و نفهمی هستن

چطور میتونم دوسش داشته باشم وقتی سر هر چیزی ناراحتم کرده وقتی هیچ جوره خوشحالم نمیکنه و از همه بدتر ...

ما هم بحثو ناراحتی داریم شوهرمنم خیلی وقتاناراحتم کرده حتی گاهی کار به فش کشیده خیلی وقتانشده بریم بیرون ولی من سعی میکنم خوبیاشوببینم چون آدما توعصبانیت خیلی چیزامیگن یه کم زود رنج شدی ما هم سنیم ولی حس میکنم سریه سری مسائل داری بچگانه تصمیم میگیری سریه سری چیزاولی درست میگی

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم
قطعا اینجور مواقع آدم سمت باباش میره وقتی بگه نمیخامش خب بیخودی نیست ک حتما دوباره بعدا تکرار میکنه

کجا بهتر خونه بابام که همین الانش که آنقدر روحیه ام داغون همه کاری بازم میکنه حتی نمی دونست بعد ۱ سال وقتی من حالم بده وایسه کنارم ببین کن چه مرگمه ول می‌کرد میرفت میگفت تو دوباره میخای پریود بشی نمیفهمید من نباید بگم بریم بیرون من نباید بگم بریم تفریح تفریح ما چی بود باغ باباش خونه فقط خداروشکر نذاشتم دخترونیگم ازم بگیره 

وکیل گفت برای اینکه عوض این اذیت هاش در بیارم اول درخواست مهریه بدیم مهریه منم سال تولدم خیلی زیاده ...

آخه اون میگه طلاق نمیدم چطور مهریه تعلق میگیره