2777
2789
عنوان

خانما باردارم توروخدا بیایید😭

240 بازدید | 60 پست

امروز خیلی حرص خوردم وگریه کردم،بعد کمی راه رفتم زیر دلم مثل پریود درد گرفت،اما خون ندیدم ممکنه طوری شده باشه

یه بارم هفته پیش اینجوری شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقباضه بخاطر حرصی ک خوردی سر پسرم انق داشتم انق داشتم

پسرت بعد از دنیا اومدن مشکلی پیدا نکرد؟

بی قرار و نا آروم نشد؟

آخه منم کل بارداریم به گریه و استرس گذشت ۱ماه دیگه زایمانمه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
توروخدا بگو طوری نشده؟ممکنه خدایی نکرده زبونم لال قلب ایست کرده باشه چون توانند نوشته علایم ندارره،س ...

نه خدانکنه 

ن بابا چیزی نیست 

ی چی شیرین بخور دراز بکش سمت چپ 

اهنگ ملایم گوش بده ریلکس کن 

خوب مبشه

نه خدانکنه ن بابا چیزی نیست ی چی شیرین بخور دراز بکش سمت چپ اهنگ ملایم گوش بده ریلکس کن خوب مبشه

امروز صبح بود استراحت کردم خوب شدم هفته پیش هم همینطور سرپا بودم کاچلی حرص خوردم سه ماهه هستم

میترسم طوری نشده؟

توروخدا بگو طوری نشده؟ممکنه خدایی نکرده زبونم لال قلب ایست کرده باشه چون توانند نوشته علایم ندارره،س ...

نه عزیزم قلب ایست نمی‌کنه من ۳ماهگیم‌ توجنگ بود استراحت مطلق بودم مجبور شدم تهران بمونم هر شب تا صبح گریه می کردم و تنم می لرزید

خدا می دونه چه روزایی گذروندم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
امروز صبح بود استراحت کردم خوب شدم هفته پیش هم همینطور سرپا بودم کاچلی حرص خوردم سه ماهه هستممیترسم ...

ن نشده گلم 

ولی کلا برای ارامش روان خودت بعد زایمان سعی کن حرص نخوری وگرنه تلافیشو بد سرت در میاره

نه عزیزم چیزی نیس،خدا نکنه گلی نگران نباش وبرا اینکه خیالت راحت شه دو روز استراحت کن

متاسفانه کولیکی تا ۵ ماه الانم زر زرو و جیغ جیغو

وای شوهرت غر نمیزنه که چرا حرص خوردیم اینطور شد؟

یکی از فوبیاهای من اینه شوهرم بابت مراقب نبودن سرکوفت بزنه ،ولی آخه زن باردار دسنچت خودش نیس

متاسفانه کولیکی تا ۵ ماه الانم زر زرو و جیغ جیغو

اینا که مخصوص همه پسراس من سر پسر اولم کل بارداری تو آرامش و حال خوب بودم ولی از روزی که به دنیا اومد بدقلق و اعصاب خوردکن بود تااااا الان که ۸ سالش تموم شده