2777
2789
عنوان

عیدی برام ب زور آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 175 پست
سر خیلی چیزا اینجوری اختلاف نظر داریم فقط این نیست اکثر چیزارو اونا اهمیت نمیدن و ولی برای ما خیلی م ...

اگر واقعا تفاوت فرهنگیه ، پس آدم میتونه هضم کنه.

بی احترامی و لجبازی نیست پس.

من و همسرمم از دو شهر و فرهنگ متفاوتیم.

مادرم چون خودش دوست داشت اکثر کارها رو برای اون انجام داد، ولی اونا نه!

حتی وقتی دوستای مادرشوهرم بهش میگفتن ، میگفت کسی برای ما نکرده ، ما هم نمیکنیم.

ب نظرم اینجا دیگه سیاست نامزدت رو میطلبه.

حالا که اونا انجام دادن ، باید کیفیتش رو همسرت تامین کنه.

مثلا پسنداز کنه یا مثلا بگه فلان چیز خوب نیست.

فلان چیز رو عوض کنیم یا خودش بخره بیاره به هدیه ها اضافه کنه.

ولی راستش من خودم انقد غرور داشتم که حتی به روشون هم نمی آوردم.

و دوست نداشتم با گفتن من انجام بدن.ک البته احتمالا میگفتمم مثل خانواده نامزد شما ، انجامم نمیدادن.چون اعتقادی ندترن ب این حرفا و چیزا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چون درخواست طلاق از طرف من خیلی طول میکشه نه هنوز دارم جدا میشم 

اگه نخواد طلاق بده دوسال بایددرگیرباشی مهریه هم قسط بندی میشه هر۶ماه یه سکه

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند سالتون بود خودت و نامزدت؟ این هیچی نمیفهمه یعنی خونوادش بهش یاد ندادن ولی نمیدونم چرا تو چیز ...

من ۱۸ اون ۲۱ اونم دقیقا مشکلش همین بود پسر اولی بود لوسش کرده بودن باباش آمد گقت من پشتشم ولی پشتش خالی کرد مامانش یه بند فوظولی می‌کرد چرا زهرا آرایش کرد چرا چادر سرش نکرد چرا مانتوش جلو باز بود چرا با فلانی حرف زد ولی داغونم کرد خداروشکر تمام شد گاهی تا صبح گریه میکنم از دلتنگی ولی بعض اینه کنارش باشم حرصم بده درکم نکنه 

کجا بهتر خونه بابام که همین الانش که آنقدر روحیه ام داغون همه کاری بازم میکنه حتی نمی دونست بعد ۱ سا ...

😣منم بارها بهش‌گفتم منو بیرون نمیبری زندگیم با تو یکنواخته تونع توش نیست بهم خوش نمیگذره بارها بهش گفتم را تا من نگم نمیبری بیرون ینی تا حالا نشده دلت برام تنگ بشه! میگه خب تازه همو دیدیم یا میگه باشه از لین ب بعد زود زود میریم ولی هیچ تغییری تو رفتارش نمی بینم جدیدا کارشو عوض کرده اونم من تو این ۷ ماه خودمو پاره کردم تا عوض کرد اما چ فایده بازم رفتارای دبگشو ادامه میده

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
مهریه نمیخام ازش فقط میبرم میارمش بعدشم وکالت آرش میگیرم در برابر بخشش مهریه طلاق میگیرم 

اکثرمردا حاضرن مهریه بدن ولی طلاق ندن حس میکنم شوهرتوهم اینجوریه 

مهریه نمیخام ازش فقط میبرم میارمش بعدشم وکالت آرش میگیرم در برابر بخشش مهریه طلاق میگیرم 

به نظرم تا یه حدی مهریه ازش بگیر حقته تو دوران نامزدی مطلقه ات کرده باید جورشو بکشه باید براش درس عبرت بشه باید این تجربه مثل یه نقطه سیاه بمونه تو زندگیش

من ۱۸ اون ۲۱ اونم دقیقا مشکلش همین بود پسر اولی بود لوسش کرده بودن باباش آمد گقت من پشتشم ولی پشتش خ ...

آهان یعنی دوسش داری؟ بهت پیام یا زنگ نمیزنه ابراز احساسات کنه؟

به نظرم تا یه حدی مهریه ازش بگیر حقته تو دوران نامزدی مطلقه ات کرده باید جورشو بکشه باید براش درس عب ...

بابام میگه اینا دزد دروغگو آن پولشون هم حلال نیست حق نداری تو زندگی من بیاری هرچی میخای من میخرم برات 

آخه اون میگه طلاق نمیدم چطور مهریه تعلق میگیره

مهریه عندالمطالبس خیلی از زنا قبل اینکه برن زیرسقف و بدون اینکه قصدطلاق داشته باشن مهریه میگیرن 

آهان یعنی دوسش داری؟ بهت پیام یا زنگ نمیزنه ابراز احساسات کنه؟

جرت نداره آخرین بار ۴ پیش با بابام حرف بابام گفت شمارت روی گوشی زهرا ببینم دیگع زنده ات نمیزارم از اول اشتباه خودم بود بچه ام بدبخت کردم 

جرت نداره آخرین بار ۴ پیش با بابام حرف بابام گفت شمارت روی گوشی زهرا ببینم دیگع زنده ات نمیزارم از ا ...

کدوم شهری چرا آخه تو سن کم ازدواج کردین کاربه اینجابکشه😔