2777
2789
عنوان

عیدی برام ب زور آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 175 پست
بیشترفکرکن حتماحتمابرومشاوربعدتصمیم بگیرشوهرمن حتی پیش وکیل رفته بوده واسه پرسوجوولی آخرش نتونستیم ج ...

میخوام یه مدت ازش فاصله بگیرمو به جدایی فکر کنم ببینم چیکار میکنه

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نکن فقط اول برو پیش مشاور

چرا اون هیچوقت به مشاور فکر نمیکنه چرا همش من باشم که بخوام زندگیمو نگه دارم و نگران زندگیم باشم یه طرفه تلاش کردن خیلی سخته من فکرم بره سمت جدایی تا شاید این بار اون بگه بریم پیش مشاور

عزیزم فقط خواستم بگم خیلی در بند رسم و رسوم نباش...خیلی رسم و رسومات هستن که کاملا غلط و اشتباهن ولی مردم ما بخاطر چشم و هم چشمی بیخودی بهش بها میدن...آرامش روح روانت خیلی ارزشش بالاتر از این رسوم مسخره اس...من خودم به شخصه دارم سعی میکنم با رسوم غلط مبارزه کنم...مثلا جهیزیه سنگین اوردم ولی رسم مزخرف جهاز بینی رو انجام ندادم چرا دل یه عده رو که ندارن بسوزونم!؟یا من و همسرم هستیم که قصد بچه اوردن دادیم چرا پدر من باید فکر پول جور کردن برای سیسمونی بچه من باشه؟؟خودم و همسرم میخوایم سیسمونی رو بخریم بدون اینکه پدر مادرم بدونن وقتی کامل خریدیم بهشون بگیم که تو عمل انجام شده بمونن...

شمام زندگیت رو بخاطر هدیه اوردن یا نیاوردن اونا خراب کنن هدیه اسمش با خودشه طرف خودش باید دلش بخواد با میل و رقبت ببره نه با زور یا بخاطر رسم بودن...

چرا اون هیچوقت به مشاور فکر نمیکنه چرا همش من باشم که بخوام زندگیمو نگه دارم و نگران زندگیم باشم یه ...

چون همیشه دخترا بیشترین آسیبومیبینن پس کاری نکن که سختتربشه

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم
عزیزم فقط خواستم بگم خیلی در بند رسم و رسوم نباش...خیلی رسم و رسومات هستن که کاملا غلط و اشتباهن ولی ...

نمیدونم طرز فکرا و فرهنگ ها فرق داره من یه چیزایی رو توقع دارم ک شما ممکنه نداشته باشی من یه دلایلی دارم که شما اصلا خبر نداری یا اینکه شوهر شما شاید درکش بالا باشه همه چی رو بفهمه و رعایت کنه و دلت حداقل به این خوش باشه ک خودش جبران همه کاستی هارو برات میکنه اما شوهر من متاسفانه از همه جا منو مایوس کرده

نمیدونم طرز فکرا و فرهنگ ها فرق داره من یه چیزایی رو توقع دارم ک شما ممکنه نداشته باشی من یه دلایلی ...

توقعاتت رو همیشه به همسرت بگو انتظار نداشته باش اون علم غیب داشته باشه...بگو من دوست دارم مناسبت های مختلف یه چیزی بهم هدیه بدی...(تو پرانتز بگم البته اگر شوهرت از خودش درامد داره،و اینکه حتی اگر چیز کوچیکی باشه بدون به یادت بوده و خوشحال شو...)بگو من سلیقه ام مثلا تو لباس اینطوریه یا...اینارو همه تو شرایط عادی و نرمال به عنوان باهم تعریف کردن و هم صحبتی بگو نه دعوا....همیشه از همسرت که شریک زندگیت هستن توقع داشته باش نه مادر و پدرش...یه دایره برای خودت درست کن افرادو به اندازه ی علاقه و اهمیتی که دارن برات توی اون دایره تقسیم بندی کن...مثلا همسر و پدر مادرت تو دایره مادر شوهر و...بیرون دایره...با خودت بگو رفتار اونایی که بیرون دایره هستن به تخمدان چپمم نیست...پس بذار خودشونو جر بدن واست مهم نباشه فقط کسایی که توی دایره هستن مهمن....