2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 50589 بازدید | 700 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم کلا سراینچیزا تاپیک نزن از کسی نپرس کنجکاوی نکن هرچقدم پرسیدی دردی رو دوا نمیکنه شمابالخره خواهی رفت برا زایمان واینکه بدن تا بدن فرق میکنه یکی لگنش تنگه سختتره یکی لگنش بازتره راحتتره اصن زیاد کنجکاوی نکن عزیزم بخاطر خودت میگم

تورو خدا نگو همینجوری استرس دارم واسه ماه دیگه

نترس بابا هیچی نسیت زیادم تحقیق نکنین هرکی یه چیزی میگه میترسوننتون در اون حد که میگن وحشتناک نیست فامیلای ما چند تاشون سزارین کردن صد برابر بدتر از طبیعی درد کشیدنپ

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
کلاسای امادگی زایمان رفتم اما محتواش مراقبت فردی و شیردهی و مراقبت نوزاد بود فقطکلاس زایشگاه میخوام ...

چقدر دیر بفکر ورزش افتادی

ورزش کردن خیلییی تاثیر میزاره مثلا اگه قراره ۵ساعت درد بکشی با ورزش کردنت باعث میشه لگنت اماده باشه سر بچه موقعیت خوبی قرار گرفته باشه و زایمانت نهایت ۲ ۳ ساعته تموم میشه

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
ولی تجربه دیگران که بدنش با تو هزار درجه فرق داره اشتباهه بدونی که چی کشیدن همون ذهنیتت درمورد درد ...

هرکسی یه روحیه ای داره من اگه ندونسته و بدون تصور برم و تجذبه سختی داشته باشم خیلی برام بدتره حتی اگه تعریف های وحشتنکاکی بشنوم و حداقل بتونم تصورکنم چه جوریه یه جورایی خودمو براش از نظر روحی اماده میکنم و سعی میکنم تسلیم واقعیت بشم 

درمورد اینکه بدن با بدن فرق داره هم به هرحال درد طبیعی تا حدودی برای اکثریت مشابه

چقدر دیر بفکر ورزش افتادیورزش کردن خیلییی تاثیر میزاره مثلا اگه قراره ۵ساعت درد بکشی با ورزش کردنت ب ...

من دهانه رحمم کوتاهه و نباید زودتر از این ورزشو شروع میکردم خطر زایمان زودرس داشتم

هرکسی یه روحیه ای داره من اگه ندونسته و بدون تصور برم و تجذبه سختی داشته باشم خیلی برام بدتره حتی اگ ...

عزیزم اون لحظه نه حال تسلیم شدن داری ونه چیزی فقط همسر محترم رو به فهش میکشی ارحرص

همین بواسیر سر زایمان طبیعی هفت پشتم بسه ..حالا دردش جای خود ...واقعا میدونستم هیچ وقت بچه نمیاوردم ..فردا پیربشیم با لگد پرت میکنن بیرون ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

هرکسی یه روحیه ای داره من اگه ندونسته و بدون تصور برم و تجذبه سختی داشته باشم خیلی برام بدتره حتی اگ ...

بخاطر این میگم من خواهرم خیلی ترسو بود همه میگفتیم از پسش برنمیاد چون تجربه دیگران رو شنیده بودیم ولی راحت نیم ساعته زایمان کرد اصلا میگفت دردی نیست که قابل تحمل نباشه.ایشالا واسه شما هم همینطور باشه نگران نباش