2777
2789
عنوان

عیدی برام ب زور آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 175 پست

پارسال که تازه عروس بودم فقط روز زن برای یه گردبند آوردن فکر من ما آنقدر رسم دازیم طلا لباس گل شیرینی ولی مواد غذایی نه 

نوروز گفتن کرونا هیچی نگفتم 

فطر یه مانتو ۱۸۰ که من وقتی قیمت دیدم روش شاخ در آوردم از کجا تونستن اینو گیر بیارن من ارزون ترین مانتو که خریده بودم ۵۰۰ تومن بودن هیچی نگفتم 

عید قربون یه شاخه کل با دوتا مانتو پیر زنی بازم هیچی نگفتم 

شب یلدا بود که ۶۰ روز بود قهر بودم بازم هیچی غلطی نکرردن 

منم باتوما به این خساست ها و موارد دیگه دارم ازشون حدا میشم من طلا ندیده یا لباس ندیده نبودم تو دوران مجردیم فقط تک دستی که دستم بود کلی پولش بود ولی اینا بی حرمتی اینا چراغ خطر برای فردا زندگی مشترک که بخاد همین غلطا تکرار کنه 

اگر سنتی اند و حرف دیگران براشون مهمه ک باید بیشتر در بند سنت ها و چشم و هم چشمی و ... باشن.

اهل چشم و هم چشمی نیستن خونواده ام ففط مثل خیلی از خونواده های دیگ اگر مطلقه بشم نگرانی و غصه سرنوشتم و آیندم مطمئنم از بین میبردشون

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل چشم و هم چشمی نیستن خونواده ام ففط مثل خیلی از خونواده های دیگ اگر مطلقه بشم نگرانی و غصه سرنوشت ...

ببین بشین با شوهرت سنگاتون رو وا بکن.

مسلما این چیزها ارزش نداره زندگیت بهم بخوره.

اگر دوستش داری و دوستت داره ، از چیزهایی ک واقعا سرنوشت ساز نیست توی رابطتتون بگذرین.

ولی اگر مشکل حاد دارین با هم ، حتما الان بفهمین خیلی بهتر از چند سال دیگس.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آره متاسفانه😣

پدرشوهرم طبقه بالای خونشو ساخت که مابریم اونجا من اصلا زیر بار نرفتم بااینکه فقط خودش تنها بودچون اخلاق همسرم باپدرش جورنیست خداروشکرخداصداموشنیدخونه خریدیم ولی سرخونه خریدن خیلی اذیت شدم خیلی منت و حرف تحمل کردم تاهمین حالاش

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم
پارسال که تازه عروس بودم فقط روز زن برای یه گردبند آوردن فکر من ما آنقدر رسم دازیم طلا لباس گل شیرین ...

مانتو پیرزنی رو خوب اومدی🤣واسه منم همینکارو کردن منم دقیقا تو خونه بابام مرفه بزرگ شدم لباسام باید گرون باشن ولی اینا همیشه دنبال ارزونترین وسیله ها بودن عید نوروز هم نامزدم با اخلاقش گندش ناراحتی برام درست کرد و بهونه شد عیدی نیاوردن بابام گفت ما عیدی از شما نمیخوایم خودم همه چی براش میخرم بخدا ۵۰۰تومن مانتو خریدم ۵۰۰تومن کفش ۲۰۰ شال ۲۰۰ کیف ووو درصورتیکه وظیفه بابام نبود اونا باید اینارو برام میخریدن ، درضمن ما هم رسم طلا داریم تو عیدی هامون اما اینا هیچیشون شبیه‌ ما نیست با من باشه تا حالا صدباره جدا شده بودم اما اطرافیانم نصیحت زیاد میکنن یا خونوادم غصع اینده و سرنوشتمو میخورن از یه طرفی هم میترسم اشتباه کنم اگر جدا بشم 

وای خدا از دست این مراسما ما هم امروز داداشم بحثش شده بود با خانمش سر همین عیدی آوردانا تا ی ساعت پیش خونمون بود داشت حرف میزد مغزم ترکید . یکم سخت نگیرید بچه ها همونطور که دوست ندارید بعدا سر جهیزیه و ... خانواده داماد دخالت کنن انقد سر عیدی که میارن دودوتا چهارتا نکنید. ارزش شما به ی کادو و ... نیست  

پدرشوهرم طبقه بالای خونشو ساخت که مابریم اونجا من اصلا زیر بار نرفتم بااینکه فقط خودش تنها بودچون اخ ...

خوبه شوهرت قبول کرده ک جدا بشینی

وای خدا از دست این مراسما ما هم امروز داداشم بحثش شده بود با خانمش سر همین عیدی آوردانا تا ی ساعت پی ...

دقیقا منم حرفم سر همین ارزشه خب اگر بحث ارزشه وقتی میدونن ما رسم داریم یا خودشون وقتی رسم دارن پس باید به خاطر ارزشی ک واسه عروس قائل هستن رسمشون رو هم بجا بیارن وگرنه اگر پشت پا بزنن ب رسم و رسومات و اعتقادات طرف مقابل خب این یه نوع بی احترامیه

مانتو پیرزنی رو خوب اومدی🤣واسه منم همینکارو کردن منم دقیقا تو خونه بابام مرفه بزرگ شدم لباسام باید ...

بابا تو که از من هم حساستری بی خیال باش یه کم

ببین بشین با شوهرت سنگاتون رو وا بکن. مسلما این چیزها ارزش نداره زندگیت بهم بخوره. اگر دوستش داری ...

سر خیلی چیزا اینجوری اختلاف نظر داریم فقط این نیست اکثر چیزارو اونا اهمیت نمیدن و ولی برای ما خیلی مهمه و ما بد میدونیم تفاوت فرهنگ زیاد داریم ولی بازم با این حال نمیدونم تصمیم درست چیه

مانتو پیرزنی رو خوب اومدی🤣واسه منم همینکارو کردن منم دقیقا تو خونه بابام مرفه بزرگ شدم لباسام باید ...

بخدا بابام عید میخرید تابستون میخرید عروس برام میخرید یعنی هیچ وقت نمیذاشت غصه اینجور چیزا داشته باشم جون دختر آخری بودم بابا من هنوزم که هنوز بعد ۳۰ سال عید به عید برای مامانم طلا میخره میگه زن باید براش ارزش قال شد ولی اینا منو خیلی خورد کردن من مانتو همیشه جلو باشه دخترونع میپوشیدم اینا میرفتن میگشتن مانتو جلو بسته بخر وییی لباس هاشو که میخاستم جمع کنم بریزم دوز داشت حالم بهم میخورد حاضر نبودم هیچ وقت اینارو بپوشم منم بابام همیشه میگفن هیچی نگو خودم همه چی برام میخرم خودش روم نمیشد چیزی بگم به مامانم پول میداد که بده بهم ولی اینا حتی یاد این اشغالشون نداده بودم بابد به زنت ماهی پول بدی خمش تقصیر مامان باباش بود جون پسره سنش کم بود این اخریا مسخره بازی در اورذه بوده ۴ ماه بی دلیل ول کرد رفت خانواده اشغالش هم پشت منم خانواده منو سر راه نیاوردن که وکیل گرفتن طلاقم بگیره خیلی چیزا عجیبی خیلی با ما تفاوت فرهنگی ......

بابا تو که از من هم حساستری بی خیال باش یه کم

حساس نیستم 😣هرکی تو یه فرهنگی تربیت شده برام جا نیوفتاده همونطور ک برای اونا جا نیوفتاده

حساس نیستم 😣هرکی تو یه فرهنگی تربیت شده برام جا نیوفتاده همونطور ک برای اونا جا نیوفتاده

فقط میتونم بگم اگه واقعا دوستش داری و نمیتونی بدون اون ادامه بدی کوتاه بیا که عذاب نکشی ولی اگه دوستش نداری به هیچ چی نگاه نکن غصه خوردن خانوادت هم یه ماهه تموم میشه جداشو چون بااین اوصافی که گفتی اگه دوستش هم نداشته باشی هیچ توجیه عقلانی نداره ادامه بدی