2777
2789
عنوان

یاد یه خاطره افتادم بیاین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 78 پست

یبار هم من رفتم سر ایستگاه تاکسی. سوارشم برم مترو اومد اونجا جلو اون همه ادم اصرار بیاسوارشو خودم میبرمت.‌‌حالا هی من نه اون اصرار..از بس موجه بود مردم هم فکر کرده بودن شوهرمه نمیرم سوارشم

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد همسرم خیلی سرد ازش تشکر کرده بود بابت سوار کردن من.... خلاصه این مزاحم تلفنی ها ادامه داشت تا ا ...

صداشو ضبط میکردی برای شوهرت بیاد حالیش کنه

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹
من باور نمیکنم این پلیس باشه چون پلیسی شغل شرافتمندانه ایه😶

بخدا ..بیسیم داشت همیشه ازین مهم ها هم بود فکر کنم.ماشبن اداره دستش بود

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫

خلاصه پای تلفن اینقدر اصرار کرد مه فقط بذار ماهی یبار زنگ بزنم صداتو بشنوم گفتم باشه به یه شرط ..گفت چی هرچی بکی قبوله....گفتم شماره زنتو بده بدم شوهرم.ماهی یبار که ما حرف میزنیم اونام حرف بزنن....آقا قاتی کرد😂😂کرد هم بود قاتی کردها...گفت چه ربطی داره‌گفتم اکه میکی با ماهی یبار تلفنی چیزی نمیشه خب بذار اونام حرف بزنن...قطع کرد

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
بخدا ..بیسیم داشت همیشه ازین مهم ها هم بود فکر کنم.ماشبن اداره دستش بود

مگه فقط پلیسابی سیم دارن بعضی شغلای دیگه هم بی سیم دارن

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
خلاصه پای تلفن اینقدر اصرار کرد مه فقط بذار ماهی یبار زنگ بزنم صداتو بشنوم گفتم باشه به یه شرط ..گفت ...

این واقعن تهش بود 😂😂😂خوب جوابشو دادی

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹
عجیبه شوهرت در جریان بوده و نمی زده لت و پارش کنه🤔🤔🤔

اخه مدرکی نداشت که اونه...بعد پدرشوهرم اینام همونجا زندگی میکردن ..فقط عصبی شده بود شوهرم و نگران که روزها یه بلایی سر ما بیاد....تازه یارو پشت تلفن میگفت شوهرت از من جوری تشکر کرده از صدتا فحش بدتر بوده‌گفتم خب تو بیخود کردی منو کوچه بغلی پیاده کردی اونم تشکر کرده که فقط بدونیم در جریانه من باهات اومدم

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
اخه مدرکی نداشت که اونه...بعد پدرشوهرم اینام همونجا زندگی میکردن ..فقط عصبی شده بود شوهرم و نگران که ...

اسی یه دفعه بلاکش میکردی تمام

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خلاصه پای تلفن اینقدر اصرار کرد مه فقط بذار ماهی یبار زنگ بزنم صداتو بشنوم گفتم باشه به یه شرط ..گفت ...

چقدم حرف میزدی.😀باهاش،برا مزاحم، فحش هم ،یعنی اوکی ادامه بدیم.مغز مریضشونو نمیشناسین.

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....