ما تو یه ساختمون دو طبقه زندگی میکردیم...ما صاحب هونه بودیم مثلا پایینی مستاجر...خونه مال پدرشوهرم بود..اقا یه همسایه جدید اومد ب ا ما..زن و مرد و یه بچه...مرده هم پولیس بود ازین لباس شخصی ها...بی سیم و اینا داشت همیشه....بعد من میدیدم هروقت کفشامونو میذاریم پشت در میریم میاین کفش ها جفته...بعد یه مدت کدام مزاحم تلفنی داشتیم ..با خط خاس مختلف.زنگ میزد هیچی نمیگفت..اونم فقط وقتایی مه شوهرت نبود..من خیلی میترسیدم اولا....چون مثلا چندروز نبودیم بعد که میومدیم شوهرم منو میذاشت میرفت سرکار..شش صب بود مثلا...تا اون از در میرفت این زنگ میزد هیچی نمیگفت....منم خیلی میترسیدم چون نمیدونستم کیه...بعد کم کم دوزاریم افتاد از رفتاراش...
یبار هم من رفتم سر ایستگاه تاکسی. سوارشم برم مترو اومد اونجا جلو اون همه ادم اصرار بیاسوارشو خودم میبرمت.حالا هی من نه اون اصرار..از بس موجه بود مردم هم فکر کرده بودن شوهرمه نمیرم سوارشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خلاصه پای تلفن اینقدر اصرار کرد مه فقط بذار ماهی یبار زنگ بزنم صداتو بشنوم گفتم باشه به یه شرط ..گفت چی هرچی بکی قبوله....گفتم شماره زنتو بده بدم شوهرم.ماهی یبار که ما حرف میزنیم اونام حرف بزنن....آقا قاتی کرد😂😂کرد هم بود قاتی کردها...گفت چه ربطی دارهگفتم اکه میکی با ماهی یبار تلفنی چیزی نمیشه خب بذار اونام حرف بزنن...قطع کرد
عجیبه شوهرت در جریان بوده و نمی زده لت و پارش کنه🤔🤔🤔
اخه مدرکی نداشت که اونه...بعد پدرشوهرم اینام همونجا زندگی میکردن ..فقط عصبی شده بود شوهرم و نگران که روزها یه بلایی سر ما بیاد....تازه یارو پشت تلفن میگفت شوهرت از من جوری تشکر کرده از صدتا فحش بدتر بودهگفتم خب تو بیخود کردی منو کوچه بغلی پیاده کردی اونم تشکر کرده که فقط بدونیم در جریانه من باهات اومدم