2777
2789
عنوان

یاد یه خاطره افتادم بیاین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 78 پست

دیگه اینجا که قطعی فهمیدیم خودشه شوهرم شب اومد شماره رو ادم یش...زنگ زد گفت اقای فلانی گفت نه من دوستشم الکی..شوهرم گفت بش بگو فلانی زنگ زد و کفت یبار دیگه فلان و فلان و اینا فلان و فلانت میکنم مردتیکه فلان و فلان شده😂

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی یه دفعه بلاکش میکردی تمام

والا.

ن دیگه از شماره های مختلف زنگ میزده،هر دفعه باهاش حرف میزده اما اون کرم داشته ،اسی خوشش نمیومده😆🤭

عشق این داستاناس

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....                       
چقدم حرف میزدی.😀باهاش،برا مزاحم، فحش هم ،یعنی اوکی ادامه بدیم.مغز مریضشونو نمیشناسین.

یبار زنگ زد کلا...میترسیدم راستش میخاستم حرف بزنه ببینم چی میخاد اصلا ..چون خودش پلیس بود میترسیدم بلایی سرمون بیاره..تا یه مدت از سایه ام هم میترسیدم

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
والا. ن دیگه از شماره های مختلف زنگ میزده،هر دفعه باهاش حرف میزده اما اون کرم داشته ،اسی خوشش نمیوم ...

نه یبار کلا حرف زد...دفعه خاس قبل فقط زنگ میزد. من میکفتم الو قطع میکرد انگار میخاست فقط بترسونه منو

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
یبار زنگ زد کلا...میترسیدم راستش میخاستم حرف بزنه ببینم چی میخاد اصلا ..چون خودش پلیس بود میترسیدم ب ...

فیلم زیاد میبینینآ.

مرد متاهل از زن متاهل چی میخاد یواشکی یعنی 🤔

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....                       
مثلا چه کاری ..نمیدونم بخدا

اونایی که کارشون باقطاره

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
فیلم زیاد میبینینآ. مرد متاهل از زن متاهل چی میخاد یواشکی یعنی 🤔

خب اون میخاست با تلفن شروع کنه صددرصد میکشید به کارهای دیگه..‌اصرار میکرد فقط تلفنی هیچی نمیخام

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
نه فکر نکنم...آخه میگفت ماشین اداره س

شوهرخودم بی سیم بعضی وقتامیاره خونه .رفته بودیم یه محله جدیدهمه ازمون میترسیدن روبروخونه مون موادفروش بودگفته بودن فلانی پلیس مخفیه بی سیم داره بالباس شخصی میادومیره

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .