2777
2789
عنوان

یاد یه خاطره افتادم بیاین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 78 پست
عزیزم پدرشوهر ومادرشوهرم پیرن..چیو من بکم بهشون آخه..شوهرمم میرفت میگفت تو‌مزاحم زنم میشی میگفت نه.ا ...

داستانت خیلی اتفاقا تو جامعه تکرار میشه نمیدونم چرا میگن ساختگیه لابد لا پر قو بودن مزاحمتی براشون تاحالا ایجاد نشده هر شغلی بد داره زیاد شنیدم از این چیزا 

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
بقیشو بگو ولشون کن😕

هیچی دیگه شوهرم تو راهرو هم میدید سلام علیک نمیکرد..منم که اصلا بیرون نمیرفتم که رو‌در رو‌نشم..زنشم انگار فهمیده بود با من سرسنگین بود..زد و پدرشوهرم فوت کرد..ختم گرفتیم براش تو خونه ما..شوهرش هم تو مردونه بود زنونه خونه ما بود...غذا بردم برا زنش نگرفت درو بست😔از رفتارهای مرده انگار بو‌برده بود..بعد فوت پدرشوهرم دیگه شوهرم مستقیم گفت خالی کن میخایم بفروشیم..دیگه رفتن

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستانت خیلی اتفاقا تو جامعه تکرار میشه نمیدونم چرا میگن ساختگیه لابد لا پر قو بودن مزاحمتی براشون ت ...

اره عزیز نمیدونم چرا فکر کردن الکی میکم...جز اینکه یکی ببینه منو بشناسه چه سودی برام داره.‌تازه گفتم گزارش بزنید آشنا نبینه بفهمه ..من امشب یادم افتاد گفتم بذار بگم شاید بقیه هم به دردشون خورد

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫