2777
2789
عنوان

یاد یه خاطره افتادم بیاین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم کدام کفشامونو جفت میکرد..یعنی میومد بالا جفت میکرد...منم مث چی دیگه ترسبده بودم...

پلیس و ابهت و جفت کردن کفش مردم غریبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

تندتر بگو مردم از کنجکاوی😲🤔

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
نه دیگه روزها که اون نبود....خلاصه من به شوهرم گفتم جشمی بذار برای در من در رو باز نکنم اگه یه وقت د ...

سر سال عذرشو میخواستین و تمدید نمیکردین قرارداد خونه رو 

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

بعد همسرم خیلی سرد ازش تشکر کرده بود بابت سوار کردن من....

خلاصه این مزاحم تلفنی ها ادامه داشت تا اینمه یه روز زنگزد با صدای یواش گفت میشناسی منو.‌من فلانی م..‌گفتم خب...شروع کرد دیگه ....من عاشقت شدم فلانت شدم.‌‌بخاطر تو امسال خونه رو تمدید کردم...گفت‌‌فم بیخود کردی خب

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
سر سال عذرشو میخواستین و تمدید نمیکردین قرارداد خونه رو 

اخه با پدرشوهرم مینوشت..شوهرت رفت ب باباش گفت اینو رد کن بره گفت چرا گفت کلا ...به اوان هم میترسیدیم بگیم بگن حتما من کاری کردم..‌این عوضی هم از بس سرسنگین بود خیلی ازش راضی بودن اونا

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫

لایک بعدبخونم

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

ملت چ‌هول شدن لازمه‌ مث شروع کرونا که ضدعفونی میکردن هوا رو الانم گرد کافور بزنن  تو هوا  

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

قسم میداد گریه میکرد فقط باهام تلفنی حرف بزن هیچی نمیخوام..گفتم دیگه چی...میگفت به امام رضا قسمت میدم..گفتم امام  رضا. بزنه به کمرت قبولش داشتی این حرفو نمیزدی اصلا

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
یبار اوایل که اومده بودن قبول این که مزاحم بشه و اینا یبار من خاستم برم داروخانه عجله داشتم اونم در ...

من باور نمیکنم این پلیس باشه

چون پلیسی شغل شرافتمندانه ایه😶

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹