گلی محبت زیاد همیشه جواب معکوس داده.....طرف مقابل رو پرتوقع و ببخشید پررو میکنه....شما باید خودتون دست به کار بشین ...به نظرم خودتونو اسیر نکنید ....برای این که از این برزخ نجات پیدا کنید بهتره که ازشون بخواین باهم بریم پیش مشاور تمام حرفاتو نو بزنین بعد از مشاور بخواین تشخیص بده که آیا ادامه این مسیر به مصلحت هست یا خیر.....
الان فرزندتون یکساله و راحت تر میتونین تصمیم بگیرین...چون هنوز متوجه خیلی چیزا نمیشه....اما خواهری خواهش میکنم ازت اگه قراره دوباره برگردی درست برگرد چون خودت این راه و انتخاب میکنی پس سعی کن به قول دوستان بهونه های بیخود دستشون ندین زندگیتون و با کار و تفریح پر کنید....حتما و حتما درآمد داشته باشین....
الان اگه کسی بیکاره تنها از عدم تلاش خودشه ...بهانه آوردن تو ی عصر ارتباطات و اینترنت و آموزش های رایگان یه شوخی بزرگه....شوخی ای که آینده رو خراب میکنه....
من خودم از طریق یوتیوب چندتا هنر پولساز یاد گرفتم پس شما هم میتونی...البته من برای دل خودم یاد گرفتم .اما شما میتونی کاملا حرفه ای آموزش رایگان ببینی...
پس یا زن باش و زنونه بجنگ واسه زندگیت و بچت (اصولاً میگن مردونه،ولی این از همون شعارهای زن ستیزانه هست به نظرم)
یا اول برو مشاوره با همسرت و بعد اگه تشخیص بر جدایی بود برو ....
البته یه مشاور عالی پیدا کن نه از این آدمای به قول دکتر هلاکویی ر،روان نشناس،،،،،
اگه پرچونگی کردم ببخشید