2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی ادم بدجنس وحرومزادس حالم ازین دنیا بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 175 پست
الهی خدا بهت بده ارامش

ممنونم از دعای خوبت ان شالله عاقبت بخیر بشی

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
بخاطر پسرم یکسالشه نمیدونم نمیتونم بزرگش کنم تنهایی الانم خیلی کوچیکه بدمش باباش یهو میزارتش بهزیستی

تا ۷سالگی پیش خودته

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر اختلاف سنی زیااااد ، وقتی اختلاف سنی زیاد باشه تو اکثر مواقع که دیدم طرف رو بچه حساب میکنن ...

اره مامانم اون موقع ک میخاستم عقدکنم گفت طوری نیس سنش منم فکرنمیکردم سنم کم بود

عزیزم ماخیلی بهش محبت کردیم ولی شوهرم حتی رومادرمم ست بلند کرده من جواب نگرفتم تاحالا

گلی محبت زیاد همیشه جواب معکوس داده.....طرف مقابل رو پرتوقع و ببخشید پررو می‌کنه....شما باید خودتون دست به کار بشین ...به نظرم خودتونو اسیر نکنید ....برای این که از این برزخ نجات پیدا کنید بهتره که ازشون بخواین باهم بریم پیش مشاور تمام حرفاتو نو بزنین بعد از مشاور بخواین تشخیص بده که آیا ادامه این مسیر به مصلحت هست یا خیر.....

الان فرزندتون یکساله و راحت تر میتونین تصمیم بگیرین...چون هنوز متوجه خیلی چیزا نمیشه....اما خواهری خواهش میکنم ازت اگه قراره دوباره برگردی درست برگرد چون خودت این راه و انتخاب می‌کنی پس سعی کن به قول دوستان بهونه های بی‌خود دستشون ندین زندگیتون و با کار و تفریح پر کنید....حتما و حتما درآمد داشته باشین....

الان اگه کسی بیکاره تنها از عدم تلاش خودشه ...بهانه آوردن تو ی عصر ارتباطات و اینترنت و آموزش های رایگان یه شوخی بزرگه....شوخی ای که آینده رو خراب می‌کنه....

من خودم از طریق یوتیوب چندتا هنر پولساز یاد گرفتم پس شما هم میتونی...البته من برای دل خودم یاد گرفتم .اما شما میتونی کاملا حرفه ای آموزش رایگان ببینی...

پس یا زن باش و زنونه بجنگ واسه زندگیت و بچت (اصولاً میگن مردونه،ولی این از همون شعارهای زن ستیزانه هست به نظرم)

یا اول برو مشاوره با همسرت و بعد اگه تشخیص بر جدایی بود برو ....

البته یه مشاور عالی پیدا کن نه از این آدمای به قول دکتر هلاکویی ر،روان نشناس،،،،،

اگه پرچونگی کردم ببخشید

طلاق خوبه اما وقتی که همه راه ها رو طی کرده باشی....ما زنا اگه دست رومون بلند میشه اگه خیلی جاها تحق ...

ب نظرشما پذیرش یه ادم بیمار ک بهت اسب میزنه راحته؟ گاهی باید تو اون شرایط باشی بعد نظر بدی

گلی محبت زیاد همیشه جواب معکوس داده.....طرف مقابل رو پرتوقع و ببخشید پررو می‌کنه....شما باید خودتون ...

نه عزیزم اتفاقا حرفات به دلم نشست فکر کنم تحصیلات عالی دارین 🙏🙏 انشالل اسی هم بتونه از حرفاتون استفاده کنه 

خدایاااااااااامیشه به آرزوی بیست ساله ام برسم 😭😭😭
ب نظرشما پذیرش یه ادم بیمار ک بهت اسب میزنه راحته؟ گاهی باید تو اون شرایط باشی بعد نظر بدی

عزیزم ناراحت نشو اینایی که اینجور میگن مرد وحشی نصیبشون نشده درک نمی کنن فکر میکنن همه جا فقط با صحبت کردن و توضیح دادن مشکل حل میشه 

خدایاااااااااامیشه به آرزوی بیست ساله ام برسم 😭😭😭

هیچ کس نمیدونه دقیقا چه چیزی خوب محضه....تمام ماهایی که اینجا هستیم شرایطی داریم مشکلاتی داریم که برای فراموش کردنشون حتی برای چند لحظه میایم کنار هم اینجا جمع میشیم تا ببینیم هستن کسایی که مشکلات بزرگترین هم دارن ولی هنوز دارن میجنگن....

من قصه زندگیم تلخ ترین قصه ای بوده که برای هیچ احدی حتی نمیتونم باز گو کنم چون در آستانه تحملشون نیست ...اما من خیلی پررررو ام از رو نمی‌رم انقد می‌جنگم که همه چیزو اونجوری که دوست دارم بسازم ...

قشنگم اگه الان به تو هم میگم آخرین تلاشاتم بکن واسه اینه که یه روز برنگردی به گذشته بگی کاش بیشتر تلاش میکردم حداقل به خاطر بچم....می‌دونم چقدر از این شرایط خسته ای می‌دونم چه احساسی داری باور کن خیلی خوب درکت میکنم....من برات دعا میکنم امیدوارم توی مسیر دریافت خیر الهی قرار بگیری و خداوند از جایی که انتظار نداری کمکت کنه و چرخ زندگیتو به بهترین نحو بچرخونه.

همه ما بیماریم هرکدوممون به یه نحوی...یکی زیاد حرص میخوره....یکی دیگران و آزار کلامی میده ...یکی ناخن میخوره....یکی شبا تا صبح رویا بافی های بی نتیجه می‌کنه....یکی صبح که بیدار میشه اگه بلافاصله سیگار نکشه تا اخرشب عصبیه...یکی و یکی و هزاران از این یکی ها....ماهممون بیماریم...این جور وقتا باید دنبال درمان باشیم همین...حداقل اینجوری شبا با وجدان راحت می‌خوابیم 🪐🐳💫