2777
2789

من اینقدر قبل عروسی خواهرم بدو بدو کرده بودم دیگه توانی برای رقصیدن با اون کفشای پاشنه بلند برام نمونده بود‌ الان غصه میخورم که کم رقصیدم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهر فعلا عقد کرده

آره واقعااااا خسته بودم درحده مرگگگگ

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

من خسته بودم ولی بازم از وسط نمیتونستن جنعمم کننقشنگ خودمو خفه کردم با رقصبا اینکه خیلیی کارا با من ...

توان بدنی آدما فرق داره من افسردگی هم دارم یکی از دلایل کم انرژی بودنمه

من سر عروسی عموم خیلیییی بدو بدو کردم چون عمو کوچیکه م بود خانومش هم بچه کوچیک خانواده بود کلا خواهر جوون نداشتن هیچکدوم

حنابندون و خرید و خیلییی کارا بامن بود خسته هم شدم ولی ببین بااون همه خستگی ازاول شب تاصبح رقصیدم🤣🤣

ولی عکسامو نگاه میکنم یه جوووری خسته و داغونم انگار گرفتن کلی منو کتک زدن🤣🤣🤣🤣🤣

اره والله هم خسته هم گرسنه و هم سردرد داشتم فقط دعا میکردم زود تموم شه و برم راحت بخوابم

منم ولی من بااون حالم مهمون از شهرستان داشتیم ک نصفشون اومدن خونه من فک کن ساعت ۴رفتیم خونه گشنه بودن نیمرو پختم براشون تا موهامو باز کردم لباس دراوردم طول کشید خوابیدم بعدم ۸پاشدیم ک مهمونا برن خیلیییی بدبود