2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی ادم بدجنس وحرومزادس حالم ازین دنیا بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 175 پست

سلام رفقا....عیدتونم کلی مبارک....

والا نمی‌دونم چرا هممون عادت کردیم به راحت اندیشی....اینکه راحت ترین راه رو انتخاب کنیم....ساختن یه زندگی خیلی سخته اما خراب کردنش راحته....

من الان دارم از بیرون به قضیه دوستمون نگاه میکنم مثل همه شما....

اسی داره تو آتیش دست و پا میزنند اومده اینجا یکم خنک بشه یکم آب بریزیم روش اما متاسفانه داره هر لحظه شعله ور تر میشه و باعث و بانی شم خب مسلما ما هستیم....

گل گلیا می‌دونم سخته با یه آدم که دست بزن داره و مامانیه زندگی کرد اما اینم می‌دونم که طلاق اصلا و ابدا راه چاره نیست....

دادگاه و پزشک قانونی و این چیزاتم بله درسته و خیلی جاها هم کارساز ...اما خب اگه شوهرشون قرار بود با این روش بگیر و ببندی رام میشد تا حالا باید میشد که میبینیم نه تنها نشده بلکه جری تر هم شده جوری که داره از راه خانوادش همسرش و بیشتر تحریک می‌کنه....پس باور کنید این راهش نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست مامانم یه راوی پیدا کرد راوی اینومعرفی کرد ۲۰سالم‌بود زنش شد من ۵ساله ازش کتک میخورم

خوب به این خانم های که میگن طلاق نگیر بگو پنج سال همش کتک بخوری آیا حق زنه تازه حالا جوونه چند وقت دیگه سنت بالارفت تحمل کتک خوردن داری ؟

خدایاااااااااامیشه به آرزوی بیست ساله ام برسم 😭😭😭
سلام رفقا....عیدتونم کلی مبارک.... والا نمی‌دونم چرا هممون عادت کردیم به راحت اندیشی....اینکه راحت ...

عزیزم ماخیلی بهش محبت کردیم ولی شوهرم حتی رومادرمم ست بلند کرده من جواب نگرفتم تاحالا

چرا مگه چی گفته بود؟

ميدونم تو دام بزرگي افتادي

ولي شوهرت خرج بچتو ميده؟اگه ميده خرج خودتم ميده سعي كن سازش كني چاره چيه؟

يا انقدر قوي باشي كه جدا بشي سركار بري خرج بچتو بدي خوبيش اينه خونه داري ازين بابت دلت قرصه

ولي ازدواج مجدد خيلييييي بايد چشتو باز كني

بچت بيفته زير دست نامادري؟پدري ك انقد بي عاطفس نامادريم از كجا ملوم ادم خوبي باشه؟بچتو اذيت كنن چي؟؟

يا شوهر كني شوهرت بچتو نخاد چي

به همه اينا فكر كن

عقلاني تصميم بگير نه احساسي

ميدونم تو دام بزرگي افتادي ولي شوهرت خرج بچتو ميده؟اگه ميده خرج خودتم ميده سعي كن سازش كني چاره چيه ...

نمیتونم تصمیم بگیرم دلم پیش بچمه دلم خونه اگه نبود ذره ای تردید نداشتم برا جدایی

هر کاری میکنی حرص نخور عزیزم فایده نداره یک روز به خودت میای و میبینی الکی حرص خوردی ارزشش رو نداشته شکایت که کردی ببین قانون شوهرتو آدم میکنه یا گوشمالی میده تا آخرش برو از شکایت منصرف نشو 

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍

نمیتونم تصمیم بگیرم دلم پیش بچمه دلم خونه اگه نبود ذره ای تردید نداشتم برا جدایی

همون ديگه 

از همه بيشترم اون بچه گناه داري

تو با خاست خودت زنش شدي ولي اون بچه با خاست خودش كه بدنيا نيومده

من نميدونم تو شهرتون چي درامدش خوبه ولي يه هنر ياد بگير ناخون كاري يا رنگ يا هرچي برا حرفت پيج بزن كم كم مشتري جمع كن  

باور كن ناجي خودتي هيشكي جز خودت نميتونه بهت كمك كنه

حتي طلاقم نگرفتي يه هنري ياد بگير

هر کاری میکنی حرص نخور عزیزم فایده نداره یک روز به خودت میای و میبینی الکی حرص خوردی ارزشش رو نداشته ...

منم موافقم اگر آدم شد خوب برو سرزندگیت ولی اگر درست فقط جدا شو بچه رو هم بردار دادگاه خرج بچه ات رو از شوهرت میگیره 

خدایاااااااااامیشه به آرزوی بیست ساله ام برسم 😭😭😭

طلاق خوبه اما وقتی که همه راه ها رو طی کرده باشی....ما زنا اگه دست رومون بلند میشه اگه خیلی جاها تحقیر شدیم اولین مقصرش خودمون بودیم چون اجازه دادیم بهمون بی احترامی باشه....میپرسید چرا.... بهتون میگم... وقتی از صبح تا شبمون یکنواختی.... وقتی هیچ سرگرمی برای خودمون نداریم...وقتی یه درآمد حتی کم از خودمون نداریم... وقتی هنوز برای تصمیم گیری های مهم زندگیمون چشممون به حمایت برادر و پدر و دیگرانه ...وقتی به خودمون اهمیت نمی‌دین...وقتی اجازه میدیم دست رومون بلند بشه ... وقتی به همجنسای خودمون رحم نمی‌کنیم ...بله که جنس مخالف به خودش اجازه هر کاری میده...یه نگاه به زندگیه زنای موفق و خوشبخت اطرافتون بکنید ببینید از چه چحربه هوایی استفاده کردن...اونا سختی کشیدم تا زندگیشونو به اینجا رسوندن ...جا نزدن همین ....

اگه به جای این همه برو بیا به دادگاه و این جور جاها که به نظرم فقط سرد کننده آدما تو روابطشون هستن ،یکم رفت و آمدمونو با دفاتر مشاوره بیشتر میکردیم الان زندگیمون  گلستون هم که نبود حداقل دیگه توش خبری از کتک و جزو بحث های بی‌خود نبود....

آجی خوشگلم اگه میخوای همه چیزو درست کنی این راهش نیست که پنج ساله دیدت اینه که اون عوض نمیشه....

قطعا اونم حرفایی واسه گفتن داره که مانمیدونیم....

اولین مرحله تغییر پذیرشه....پذیرش تمام شرایطی که توش قرار داری با همه خوب و بدش....

اونوقت میتونی برای ادامه دادن و جنگیدند تصمیم بگیری یا اینکه راحت ترین راه رو انتخاب کنی و فرار رو بر قرار ترجیح بدی...