2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی ادم بدجنس وحرومزادس حالم ازین دنیا بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 175 پست
نه عزیزم اتفاقا حرفات به دلم نشست فکر کنم تحصیلات عالی دارین 🙏🙏 انشالل اسی هم بتونه از ح ...

ممنون مهربانو🌹🦋تا کارشناسی حقوق بیشتر نخوندم  متاسفانه ...بیشتر وقتم رو صرف آموزش دیدن و کتاب خوندن میکنم....اما علت درک دیگران احساس میکنم چیزی ورای از تحصیلات باشه ...من بیشتر این اتفاقات رو از نزدیک شاهد بودم و با آدمای زیادی که مشکلاتی از این قبیل داشتن صحبت کردم .امیدوارم که مشکلات هممون حل بشه به امید خدا و با تلاش خودمون....

ممنون مهربانو🌹🦋تا کارشناسی حقوق بیشتر نخوندم  متاسفانه ...بیشتر وقتم رو صرف آموزش دیدن و کتاب ...

QUحقوق خیلی عالیه ادامه بده حتما موفق و سربلند باشی 

خدایاااااااااامیشه به آرزوی بیست ساله ام برسم 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ی اینده.مرسی ازلطفت.اگه میشه برام دعا کن مشکلم حل بشه.

حتما عزیزم.امیدوارم معجزه خدا شامل حال زندگیت بشه....

یه پیشنهاد خواهرانه هم داشتم اگه جسارت نباشه....

به کاغذ و خودکار بردار تمام خصوصیات خوب همسرتو بنویس ... خصوصیات بدش رو هم بنویس...

سعی کن کااااملا بدون پیش داوری این کار رو بکنی...

این کار رو برای خودت هم انجام بده خوبیات و بدیاتو کارایی که باعث ایجاد تنش در زندگیتون هم میشه ،همرو بنویس....

و ای برگه ها رو سعی کن خیلی مرتب بنویسی و براش وقت بذاری و برای لحظاتی کاملا از کالبد جسمانیت بیرون بیا و از بیرون به خودت نگاه کن.... به همسرت نگاه کن ...اون موقع راحت تر مینویسی‌‌....

این بهترین روش خودشناسی و دگر شناسیه...

میتونی با همسرتان صحبت کنی و ازش بخوای این کار رو انجام بده....

فقط سعی کنید بدون گارد صحبت کنید باهم و اینکه انتظار خوندن هر جمله ای رو داشته باشین و سعی بر جبهه گرفتن و توجیح کردن رفتارهای بدتون نداشته باشین....

با آرزوی خیر و آرامش 🌹💫🪐

QUحقوق خیلی عالیه ادامه بده حتما موفق و سربلند باشی 

ممنون عزیز دلم تلاشم و می‌خوام بکنم آرزوم وکالت بوده از بچگی فعلا کمی از مسیر دور شدم ولی مطمئنم دوباره همه چیز برمیگرده.....ممنون از اینکه خیر خواهی...شک نکن که بهت برمیگرده🪐💫😘

انشا الله به حق همین شب عزیز مشکلتون حل بشه ازته قلبم ارزو میکنم برات ولی حالا که بچه را برده پارک وعشق وحال با خانوادش دیگه بچه را تحویل نگیر تا بفهمه سهته وقتی مادر وخواهرش نتونستن از بچه مراقبت کنن میاد کف پاتم میبوسه 

من واقعا دلم نمیخاد برگردم فقط نمیدونم بچموچیکارکنم یکسالشه وشیرمیخوره

شیرش بده ودعا کن دعای مادر میگیره هر وقت شد یاد بچه مریض من هم باش عزیزم. شوهر من هم سگ بود توش منو کشته بود بیرونش مردم را.ولی من تحمل کردم ولی میگم تو اگه خونه داری تحمل نکن سر کار برو در عین نجابت شدید داشته باش تا ازدواج کنی دم به تله نامردان نده. بچه را هم بده مادر شوهرت تا سرش بخوره 

اره کتک هاش زیاد وغیرقابل تحمله.ولی من بچم یکسالشه شیرمیخوره اگه بخام برم سرکار نمیدونم چیکارش کنم ب ...

مگه شهر هرته بهزیستی قبول نمیکنه راستی چند تا عکس خوب ازش داشته باش یکی هم 6در 4 که پیشت باشه این حرف زدی منم ترسیدم

عزیزم شما به کنار، خونواده اش چه ادمی هستن که زندگی برادرشون واسشون مهم نیست، عزیزم  میدونم سخت ...

چه عوضی هست جای فکر زندگیش باشه فکر خوشگذرونی پست تر از اون خانوادش