2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی ادم بدجنس وحرومزادس حالم ازین دنیا بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 175 پست
فقط بخاطره بچم دودلم نمیدونم چیکارش کنم یک سالشه بدجور گیرکردم الان شیرمیخوره نمیدونم چیکارکنم

هرکی دیگه جای تو بود ،میرفت بیرون خوش گذرونی و عشق و حال و بعد استوری و وضعیت میزاشت

تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی دیگه جای تو بود ،میرفت بیرون خوش گذرونی و عشق و حال و بعد استوری و وضعیت میزاشت تا .......

بعد کلی تهمت میزنن بهش همچین ادمای بی رحمی

آرامش از دل میاد حال دل  ک خوب باشه همه چیز ارومه. »»»»»»»»»💍S&S💍««««««««««
فقط بخاطره بچم دودلم نمیدونم چیکارش کنم یک سالشه بدجور گیرکردم الان شیرمیخوره نمیدونم چیکارکنم

بچه رو که دادگاه میده به شما اما صادقانه بشین نگاه کن ببین زندگیت مشکلش چیه ایا فقط شوهرت مقصره یا توهم تو دعواها مقشری من یه اعتقادی دارم میگم مرد نباید روشو باز کنی اگ بهت بی احترامی یا توهین کرد یا فحاشی تو ردشو نذار بیشتر روش باز بشه به روت بالاخره شما حتما طرف تا حدی عصبی میکنی ک دست روت بلند میکنه درسته کارش خوب نیس اما اگ میخای طلاق نگیری رفتار خودتم اصلاح کن

من با اقایون کار ندارم این مادر شوهرا و خواهر شوهرای این مدلی مگه زن نیستن؟  مگه خودشون خانواده ...

عقده دارن همین انقدر خوشحال میشن که نگو

مامان بابای من ۱۰سال پیش داشتن جدا میشدن بخاطر ما بچه ها کوتاه اومدن و برگشتن اون دوره دو سه ماهه عمه و عموم از خوشحالی رو پا بند نبودن    

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍

خب خیلی خوبه که بنظرم اگر خیلیی کتک هاش وحشتناکه وزیاده میتونی جدا بشی وشغل پیدا کنی  اگر فکر ...

اره کتک هاش زیاد وغیرقابل تحمله.ولی من بچم یکسالشه شیرمیخوره اگه بخام برم سرکار نمیدونم چیکارش کنم بدمش باباش اون یهومیزارتش بهزیستی

ببین بسپار به خود خدا با دل شکسته ازش کمک بخواه 

اونای روهم که اذیتت کردن مطمعن باش جواب کاراشونو تو همین دنیا می‌گیرنن اینو بهت قول میدم

خانم جانم به خودت برس به خودت برس خیلی سخته ولی محکم باش درسته پشت وپناه هر زنی شوهرشه ولی باید قوی باشی که بتونی خودتو حفظ کنی 

ان شاء الله به حق همین عیدعزیز خدا کمکم میکنه 

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️
اره کتک هاش زیاد وغیرقابل تحمله.ولی من بچم یکسالشه شیرمیخوره اگه بخام برم سرکار نمیدونم چیکارش کنم ب ...

خداروشکر مادر داری عزیزم

میزاریش پیش مادرت 

دیگه بچت یکساله شدی میتونی کم کم از شیر هم بگیریش عزیزم

من اصلا با طلاق کسی که بچه داره موافق نیستم

اما شرایط شما جوریه که به بچت صدمه میزنه 

هرکی دیگه جای تو بود ،میرفت بیرون خوش گذرونی و عشق و حال و بعد استوری و وضعیت میزاشت تا .......

اخه بابچه کوچیک کجابرم عشق وحال بعدم من ووقعا ازلحاظ عاطفی تنهام خیلی ناراحتم شوهرم میگفت بمیری من برم زن بگیرم

بچم شیرمیخوره یه سالشه کجابرم سرکار

وای بگم خدا این قوم شوهرو چی کنه بخدا منم خواهر شوهرم اصلا بازنداداشم کار ندارم ولی خواهرشوهرای من همشون تاکمر سرشون تو ماتحت زندگی ماست