2777
2789
عنوان

چرا همیشه دلشکستگی سهم منه😭

152 بازدید | 9 پست

یعنی خدا اصلا منو اشک هامو نمیبینه؟ یعنی من انقدر بی عرضه بودم نتونستم ی ذره شوهرمو به خودم دلبسته کنم که بعد ی ماه ی ذره دلتنگم بشه؟ حالا هم کارمون به طلاق رسیده اونم توی نامزدی... واقعا سهم قلب من یکم خوشی نیست؟😭😭

به نطر من باید بری از دور خودتو نگاه کنی ببینی عیب و ایرادت چی بوده که اینجوری شده

من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد هر کاری احتیاج به شناخت و علم اون کارو داره

من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره 

شاید قسمتت نیس عزیزمشاید زندگیه بهتری قراره نصیبت بشه😍

خواهر خسته شدم اشک امونم را بریده.... 😭😭😭 میگن خدا میخواد بت درس بده اما چرا همش من ... اینهمه دختر تو فامیل ازدواج کردن شوهراشون رو تخم چشمشون نگه میدارن. بعد من از همه شرایطم بهتر بود. جوری بام کرد که حسرت ی بار ی جمله دلم برات تنگ شده به دلم موند.

گاهی ما نمیدونم سرنوشت چیه حتما که برات بهتره این جدایی...

ببین عزیزم میتونم اینو بهت بگم فرض کن یه بچه کوچیک که یه خوراکی براش خوب نیست اصرار و گریه به مامانش که این خوراکی رو بهم بده اما مادرش میدونه که اگر اون خوراکی رو بخوره هفته ها مریض میشه پس در برابر گریه بچش مقاومت میکنه اینجا بچه با خودش فکر میکنه که مامانم دوستم نداره یا حواسش نیست یا براش مهم نیستم که خواستمو بهم نمیده ..... در صورتی که مادر دوسش داره 

قضیه ما با خدا هم همینه حتی خدایی که بی نهایت مهربانتره از مادر 

...

آرامش نصیبت عزیزم 

گاهی ما نمیدونم سرنوشت چیه حتما که برات بهتره این جدایی...ببین عزیزم میتونم اینو بهت بگم فرض کن یه ب ...

چرا اصلا سر راهم گذاشت این مرد را. من که توسل کردم به فاطمه زهرا که اگر اخرش بده بم نشون بده. برای عقد همه چی تند تند پیش رفت مهدش به دلم افتاد. ولی الان همش میگم خدایا میشه منو برگردونی به دو سال پیش خدایا اشتباه کردم میشه حالم خوب بشه 😔😔😔😭😭😭

چرا اصلا سر راهم گذاشت این مرد را. من که توسل کردم به فاطمه زهرا که اگر اخرش بده بم نشون بده. برای ع ...

اخرش بد بوده دیگه تا اینجا نشونت دادن خودتو بسپار به خدا 

مطمئن باش بدتو نمیخاد 

اینو کسی داره بهت میگه که خیلی بد حرف زده با خدا خیلی توی فشار بوده اما نمیخاد اشتباهی که کرده شما هم تکرار کنی ...

خواهر خسته شدم اشک امونم را بریده.... 😭😭😭 میگن خدا میخواد بت درس بده اما چرا همش من ... اینهمه دخ ...

الهی عزیزمممم

بعضیا نمیدونم را با دل دختر مردم اینجوری بد تا میکنن خدا لعنتشون کنه😭😭

الهی عزیزممممبعضیا نمیدونم را با دل دختر مردم اینجوری بد تا میکنن خدا لعنتشون کنه😭😭

اتفاقا خدا براشون خوب میخواد خواهر... انگار اصلا منو نمیبینه خدا. قبلا امیدوم به خدا و حضرت زهرا بود. هر جا کم میاوردم دست به دامنسون میشدم... ولی دیگه از اونا هم ناامید شدم بی کس شدم