2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی ادم بدجنس وحرومزادس حالم ازین دنیا بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 175 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم برو خوش بگذرون چرا نشستی خونه وحرص میخوری وقتی براش ارزشی نداری تو هم جوری رفتار کن که بفهمه هیچ ارج وقربی پیشت نداره تازه وقتی نیست راحتری تو از خونه ی شوهرت آمدی بیرون که غصه نخوری نشستی خونه ی پدرت غصه میخوری 

این دلیل نمیشه. اون بی شعوره وقتی من نیستم میره و میخاد جای منو پرکنه 

در هر صورت نباید خونه زندگیتو ول کنی بری اگه هم میخوای طلاق بگیری تا روزی ک وسیله‌هاتو ازون خونه ببری تو خونت باش میدونو واسش خالی نذار

خوش اومدی عشق مامان🤍💜💙🤎
اتفافا خیلی بیخیالم اون خودش اهل بحث ودعوایی هست عین مادرش وبی ادب 

وقتی میبینی میخاد بحث کنه برو به یه کاری مشغول شو و سعی کن بحث و عوض کنی و با خنده جواب بدی که ادامه نده

تجربه من بعد ۵سال زندگی اینه ک مردا حتی یک درصد هم با دعوا رفتار و اخلاقشون درست نمیشه فقط با زبون خوش 

یه مسکن مهر اطراف شهرمون خربدم ۶۰متر.

خب خیلی خوبه که

بنظرم اگر خیلیی کتک هاش وحشتناکه وزیاده میتونی جدا بشی وشغل پیدا کنی 

اگر فکرمیکنی رو بچت تاثیر منفی داره جدا شو

اگر فکرمیکنی میتونی زندگیتو بسازی بمون

خودت بهتر شرایطتو میدونی وشوهرتو میشناسی

این دلیل نمیشه. اون بی شعوره وقتی من نیستم میره و میخاد جای منو پرکنه 

عزیزم دلیل نمیشه.

ولی وقتی میدونی اینجوری هستن، نباید قهر کنی و بری.

اگه میخوای زندگی کنی، هیچ وقت خونه رو ترک نکن.

دشمن شاد میشی.

حالا که میگی نمیخوای جدا بشی، بمون سر زندگیت. گولش بزن. بخدا بدترین مرد رو هم میشه رام کرد. خیلی راحت میتونی. اولش سخته. باید صبور باشی. ولی عوض میشه. باور کن.

خب از لحاظ خونه ک راحتی چرا طلاق نمیگیری چرا کتک زده شوهرت ؟ دلواهاتون سر چی هست ؟ میتونی ببریش مشاو ...

فقط بخاطره بچم دودلم نمیدونم چیکارش کنم یک سالشه بدجور گیرکردم الان شیرمیخوره نمیدونم چیکارکنم

من با اقایون کار ندارم این مادر شوهرا و خواهر شوهرای این مدلی مگه زن نیستن؟  مگه خودشون خانواده شوهر نداشتن؟ 

چطوری میتونن انقددددر  سنگ دل و خودخواه باشن ما خانما از همجنسای خودمون ضربه میخوریم فقط

آرامش از دل میاد حال دل  ک خوب باشه همه چیز ارومه. »»»»»»»»»💍S&S💍««««««««««
باشه حرف داشته باشن زد وخورد به هیچ عنوان قابل توجیه نیست

کاملا درست میگی کسیکه دست بزن داره خیلی ضعیفه وبلد نیست صحبت کنه برای همین میخواد بازور خودشو خالی کنه

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

[QUOTE=190324039]مامانم میگه طلاق نگیر.مهریمو گرفتم پارسال تودعوا.[/QUنمیدونم تونستی از اون مهریه ات استفاده کنی و اونو زیاد کنی یا نه؟؟؟ درسته بعد طلاق مشکلات زیادی هست ولی تصور کن این شرایط خدای ناکرده همیشه تدوام پیدا کنه چی؟؟؟؟ امروز حدداقل میدونی سنت خوبه هم واسه کار، هم واسه بفرض چن سال بعد یه موقعیت خوب و ازدواج، ولی تضمین میکنی 10 سال بعد این موقعیت کاری وجسمی و.... را خواهی داشت؟؟؟ بعضی خانمها میان میگن همه نسخه طلاق میپیچن ؟؟؟ولی بدون گاهی رفتن بهتر از موندنه. ولی قدم اول اینه رو اخلاق و تو تاپیکت دیدم همسرت اختلال دوقطبی داره سعی کنی درمان کنی، بعداگه جدا شدی و زندگی نشد. وجدانت راحته که تو تلاشتو کردی و نشد. 

مهم ترین اشتباه رفتن خونه ننه در مواقع دعواس اون ازکجا بدونه داری حرص میخوری اونم میگه تو داری خوش م ...

من واقعا دلم نمیخاد برگردم فقط نمیدونم بچموچیکارکنم یکسالشه وشیرمیخوره