باشوهرم یک ماهه قهرم دعواکردیم کتکاری کرد.من خونه مامانمم یه ماهه.دوسه روزه مادرش اینا ازشهرستان اومدن خونه شوهرم میدونه ماقهریم پامیشه میره اونجا غذادرست میکنن میریزن میپاشن امشبم رفتن پارک شوهرم اومد دم در بچمو گرفت ببره پارک بچم یه سالشه.خواهرشوهرمم مهمونشون کرده بود افطار.اصلا ذره ای وضعیت من مهم نیست فقط فکره خودشونن انقدرخودخاهن خوش میگزرونن ومهمونی میدن واونوقت من اینجا بسکه حرص خوردم خداشاهده موهام دونه دونه سفیدشدن فقط ۲۵ سالمه انقدر اینامنو اذیت کردن این چنساله به روش ها مختلف...خدایا من خستم کو عدالتت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این دلیل نمیشه. اون بی شعوره وقتی من نیستم میره و میخاد جای منو پرکنه
عزیزم دلیل نمیشه.
ولی وقتی میدونی اینجوری هستن، نباید قهر کنی و بری.
اگه میخوای زندگی کنی، هیچ وقت خونه رو ترک نکن.
دشمن شاد میشی.
حالا که میگی نمیخوای جدا بشی، بمون سر زندگیت. گولش بزن. بخدا بدترین مرد رو هم میشه رام کرد. خیلی راحت میتونی. اولش سخته. باید صبور باشی. ولی عوض میشه. باور کن.
[QUOTE=190324039]مامانم میگه طلاق نگیر.مهریمو گرفتم پارسال تودعوا.[/QUنمیدونم تونستی از اون مهریه ات استفاده کنی و اونو زیاد کنی یا نه؟؟؟ درسته بعد طلاق مشکلات زیادی هست ولی تصور کن این شرایط خدای ناکرده همیشه تدوام پیدا کنه چی؟؟؟؟ امروز حدداقل میدونی سنت خوبه هم واسه کار، هم واسه بفرض چن سال بعد یه موقعیت خوب و ازدواج، ولی تضمین میکنی 10 سال بعد این موقعیت کاری وجسمی و.... را خواهی داشت؟؟؟ بعضی خانمها میان میگن همه نسخه طلاق میپیچن ؟؟؟ولی بدون گاهی رفتن بهتر از موندنه. ولی قدم اول اینه رو اخلاق و تو تاپیکت دیدم همسرت اختلال دوقطبی داره سعی کنی درمان کنی، بعداگه جدا شدی و زندگی نشد. وجدانت راحته که تو تلاشتو کردی و نشد.