2777
2789

ما چهار ماهه از دعوای بدی که داشتیم میگذره برای فردا هم وقت عکاسی آتلیه گرفتیم برای سالگرد ازدواج البته از سالگرد دو ماه میگذره ولی من چون حال روحیم هنوز خوب نبود برای عکاسی سالگرد نرفتم 

امشب شوهرم سرکاره داشتیم پیام های عاشقانه می‌دادیم یه دفعه بینش گفت ما باید همیشه هم دیگرو درک کنیم و با زندگی کنار بیایم یه قولی بهم بده تو هر اتفاقی افتاد هر شرایطی پیش اومد جواب پیام هامو بدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماجرا اینه این سه سال که با هم بودیم من همیشه جواب پیام میدادم ولی همین دعوایی که کردیم بهم گفت نمیخوامت به همه زنگ میزد می‌گفت از ازدواجم پشیمونم حتی گفت که اگر زن دیگه داشتم بهتر بود منم خیلی شکستم از زندگی ناامید شدم یک هفته بدون خبر ولش کردم رفتم خونه بابام جواب تلفن و پیام هاشو ندادم 

ماجرا اینه این سه سال که با هم بودیم من همیشه جواب پیام میدادم ولی همین دعوایی که کردیم بهم گفت نمیخ ...

😐😐😐😐 ببخشیدا آشتی هم کردین نباید اینطوری بگم ولی نمیتونم نگم! بگو تو رییییدی رو کل زندگی مشترکمون و من و غرور و شخصیتم و.... بعد الان جنابعالی ناراحتی که من چرا جواب پیامتو ندادم؟!؟!! زدی همه جا رو زخم کردی بعد گلایه می‌کنی چرا خونین مالین شده؟! هر عملی عکس العملی داره 😐😐 آدم مریض نیست جواب نده ک اونم بعد این همه بی احترامی 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..