2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی ادم بدجنس وحرومزادس حالم ازین دنیا بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 175 پست

واسه چی ی ماهه خونه زندگیتو ول کردی رفتی ک بیفته زیر دست مادرشوهر؟؟میخواستی قهر کنی تو خونت قهر میکردی.معلومه اونا ب عشق و حالشون میرسن تو باید بشینی حرص بخوری

خوش اومدی عشق مامان🤍💜💙🤎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز هیچ دعوایی یکطرفه نیست 

پای حرف اونا هم بشینی کلی حرف دارن

اینجا این چیزارو مطرح نکن آدم بچه ومریض زیاده اینجا باحرفهاشون باعث بهم خوردن زندگیت میشن

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

دنیا اگ عدالت داشت مردم بکارت داشت 

ب نظرم برین پیش مشاور 

و تهدید کن ب طلاق ببین چی میگ

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                             یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤️🎈                              - میشه واسم دعا کنی خانوم دکتر شم؟!🥺
من بدون شغل با یه بچه یکساله تواین مملکت جدا شم چیکارکنم؟ پدرم ندارم برادرم ندارم

ببین عزیزم، کاش خونه ت رو ترک نکنی، تو حتما اخلاق شوهرت رو می شناسی، کاری نکن که دست روت بلند کنه، همه ما مشکلاتی داریم در زندگی، بعضی رو باید حل کنیم، با بعضی باید بسازیم و ببخشیم انتظار داری دل مادرشوهر و خواهر شوهر بسوزه برات  اول خودت فکر کن سیاست به خرج بده حتما شوهرت هر چقدر بد باشه یک قلقی داره، که عوض اینکه به مادرش وابسته باشه ، به شما وابسته بشه  فقط حتما صبر و تحمل می خواد تا به اونجا برسی،  برات دعا می کنم

اصلا تعبیر خوبی نیست مال و ثروتشون سرشون بخوره زن بزنی ببخشید خیلی عذر میخواهم با مال و منال خرشون ک ...

اره اینم هست ولی یه زن خودش اجازه میده که مرد روش دست بلند کنه اگه بار اول میترسوندش دیگه هیچوقت جرات نمیکرد روش دست بلند کنه

مهم ترین اشتباه رفتن خونه ننه در مواقع دعواس اون ازکجا بدونه داری حرص میخوری اونم میگه تو داری خوش میگذرونی اشتباه میکنی رفتی خونه مادرت باید وقتی بری که دیگه نخوای برگردی 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!