2777
2789
منم کلی خاستگار کردم  اینو میدونم اگه موهام مث رنگ دندونام میشد باز خونواده م اجازه نمیدادن

ای بابا.دیگه گذشته.سعی کن که به اون موقعها فکرنکنی چون فقط خودت اذیت میشی.شاید قسمتت همین بوده.میدونم خیلی سخته برات.انشالله که خوشبخت باشی

من با پسرداییم دوماهه در ارتباطم  همه میدونن  ولی باباش راضی نیست بخاطر ازدواج فامیلی و ...

بنظر من اگه هر دو نفر بخوان هیچ کس نمی تونه مانع بشه .کافیه دلسرد نشید و به خواستنتون ادامه بدید .هر کی می گه خانواده اجازه نمی ده بنظر من ضعف یا کم علاقگی خودشه .اقلا یک طرف اونطور که ادعا می‌کنه نیست .امیدوارم بهم برسید اگه واقعا عاشقید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله.همه گفتن میره و فراموشت میکنه.خواستگارای بهتری داری که وضعشون خوبه.اونا رو از دست نده. خلاصه هم ...

چه خوب.منم با پسرداییمم سربازه هیچی نداره :/ منتظرشم باباشم راضی نیست 

یکم امیدوار شدم

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

چه خوب.منم با پسرداییمم سربازه هیچی نداره :/ منتظرشم باباشم راضی نیست  یکم امیدوار شدم

خب من به علاقش. و خودش اعتماد داشتم.میدونستم نظرش عوض نمیشه.خالم میگفت میره خدمت,تغییر میکنه,ممکنه نظذش عوض بشه.گفتم نه,من مطمئنم عوض نمیشه.همه میگفتن چقدر زیاد قبولش داری.آخه من تک دختربودم.خواستگار خوب زیاد داشتم.معلومه که همه میخواستن با اونا ازدواج کنم نه بااینی که تازه اولِ راهه.

بعدش من تحصیلکرده بودم و همسرم دیپلم,1دلیل مخالفت بقیه این بود.

خداییش همسرمم خودشو ثابت کرد به همه,بعدش حتی خالمم ازم عذرخواهی کرد.همه قبولش دارن الان.

میخوام بگم که انتخابم عاقلانه بود نه فقط احساسی.چون فامیلم بودیم ازش شناخت داشتم.کسی که خوب باشه,ارزش انتظار کشیدنو داره.

انشالله که شماهم اگه به صلاحتونه به عشقتون برسی عزیزم.

همسایمون بود. پیش دانشگاهی بودم مامانش اومد خاستگاری. بابام گف کوچیکه دخترم وردش کرد

ماهم صبر کردیم ب پای هم

بعد دوسال دوباره اومدن خاستگاری و وقتی دیدن من فقط اونو میخام رضایت دادن

الانم شوهرمه 

و واقعا از انتخابم راضیم

بنظر من اگه هر دو نفر بخوان هیچ کس نمی تونه مانع بشه .کافیه دلسرد نشید و به خواستنتون ادامه بدید .هر ...

اون میگه میمیرم ولی پاپس نمیکشم 

عقب کشیدن واس ضعیفاس :/

ولی باباش بدجور مخالفه میگه بابامو ول کن فقط تو بمون . بدجور رو تصمیمشه منم هستم 

حالا هرچی قسمت شه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

خب من به علاقش. و خودش اعتماد داشتم.میدونستم نظرش عوض نمیشه.خالم میگفت میره خدمت,تغییر میکنه,ممکنه ن ...

خوشبخت باشید همیشه   

بله من هم مثل شما بهش اعتماد دارم

ممنون از دعای خوبتون 

🌸💖🌸💖🌸💖🌸

مجبوری بود ومنم سنم کم بود

واقعا ناراحت میشم وقتی می‌شنوم کسی منع شده از عشقش و به اجبار ازدواج کرده بنظرم بدترین جنایتیه که در حق یه آدم میشه.امیدوارم همسرتون اونقدری خوب و مهربون باشن که بتونید تا حدی با خوبیاش فراموش کنید یا کمتر اذیت بشید 

واقعا ناراحت میشم وقتی می‌شنوم کسی منع شده از عشقش و به اجبار ازدواج کرده بنظرم بدترین جنایتیه که در ...

همسرم ادم خوبیه زندگیمم خوبه عادت کردم بدون اون زندگی کنم فقط وقتایی که میبینمش دیگه دیووونه میشم 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
همسرم ادم خوبیه زندگیمم خوبه عادت کردم بدون اون زندگی کنم فقط وقتایی که میبینمش دیگه دیووونه میشم&nb ...

من سالهاست ندیدمش ولی گاهی یادش که میوفتم یکی دو روز دپرسم