2777
2789
عنوان

یکی نیست زن داداشم بشه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3635 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم من دنبال دختر نیستم اینجا اومدم بگم همه چیز داداشم خوبه چرا ایراد میگیرن زن بگیره نگیره موندی ...

چون گرونی هست 

دختر میگه خودم شاغل هستم شوهر برای چی می‌خوام

پسر هم همین میگه 

ولی زیاد تو فامیل نگو دنبال دخترم ‌‌.....چون فکر میکنن چه مشکلی هست

تو دوست و آشنا بگرد هست

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
شاید داداشت معیارهاش خیلی بالاست...خب حقیقتا دختری که سطحش خیلی بالا باشه به همون نسبت هم انتظاراتش ...

وای 😂😂😂 والا ما ک زنگ میزنیم همه چیز رو توضیح میدیم میگن ن ایرادم نمیگیرم داداشم میگه دوس دارم خوشگل و تیپ باشه امروزی همین

دزفول

دزفولیاسخت پسندن خیلی سخت پسندن خودشون همه میرن دخترارونمیپسندن البته خوده دخترای دزفولیم ببخشید این رو میگم بابقیه قشرهامتفاوت هستن یه جورایی ریاست طلب هستن ازاول میگن توبایدکارت حقوقت کلادست من باشه تواگرمن و مادرت دعوامون شدطرف کی رومیگیرم خونواده شوهرکلانبایدبیاین برن هرچی من گفتم توخونه