والا چیزی که باید شسته بشع رو خود ادم متوجه ست که بشوره
ولی شستن چای ، شستن سبزی خرد شده و شستن گوشت چرخ کرده رو اینجا شنیدم
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دختر خوب باورت شد؟؟اینجا سایتی هس هرکسی هرجوری میخاد کلاس میزارهبری خونشون عقب عقب برمیگردی🤣🤣
😅😅😅باور که کردم ولی همراه با شاخ در اوردن
بدبختی جایی هم ندیدم که بشورن
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
منم نمیشستم ولی تو یه کلیپ دیدم که گفت بشورسد که چای خوشرنگ بشه منم میشورم😄
جالبه
باز شما پیش زمینه داشتی و شنیدی
من اصلن نشنیده بودم 😄
حالا تاثیر داره ؟ طعم و عطرش کم نمیشه چه مدلی میشورید
ببین همسرم من همین دو هفته قبل سمت گیلان رفته بود کسی که چای رو ازش خریده بود گفته بود اول با اب سرد سریع بشورش بعد اب جوش بریز..اینجوری به چای شوک میدی....اینو فروشنده گیلانی گفته بود دیگه نمیدونم چقدر صحت داشته باشه اون شوک دادن به چای...
حالا یه بنده خدایی به مامانم گفته بود،برا گوشت غسل میاد،باید حتما چرخ کرده و ایناروهم غسل داد،بخدا ر ...
😁😁😁چقد عجیب
چای اگه برا تمیزیه همون آب جوش یه کم بریزین بگردونین و بعد خالیش کنین وآب جوش بریزین دم کنین،آب سردکه تمیز نمیکنه خرما هم اگه از باغ خریدین حتما بشورین وگرنه بسته بندی ها چون شیره انداختن باشین خاصیتشون خیره خودشونم اغلب شسته شدن